24.11.2022
Fostul cumnat al lui Amy Winehouse a murit la 27 de ani, la fel ca solista. Afla care este motivul decesului

Freddy Civil, fratele fostului sot al lui Amy Winehouse, a murit la 27 de ani, aceeasi varsta la care s-a stins si cantareata, din cauza unei supradoze de heroina.

Moartea tanarului s-a produs anul trecut, insa de abia acum s-a facut lumina in cazul sau. Acesta a fost gasit fara suflare intr-o camera de hotel din Leeds, in lenjerie, cu fata in jos. Cu putin timp inainte, Freddy fugise dintr-o institutie de boli mintale.

Zilele trecute, fostul sot al lui Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, a fost pozat in timp ce mergea la dezvaluirea anchetei privitoare la moartea fratelui sau, scrie Page Six.

Amy Winehouse si Blake Fielder-Civil au avut o casnicie scurta, dar tumultoasa, ce a durat din 2007 in 2009. Blake a avut si el mari probleme cu drogurile, la fel cum a avut si cantareata si a recunoscut chiar ca a contribuit la sustinerea dependentei solistei.

Solistul trupei Maneskin, Damiano David - intr-o relatie cu fiica modelului Cindy Crawford. Vezi imaginea cu cei doi - FOTO

Amy Winehouse a murit la 27 de ani

Amy Winehouse a devenit faimoasa in 2003, insa aceasta celebritate a venit si cu „demonii" ei. Solista a intrat intr-un cerc vicios, cu droguri si alcool. Amy Winehouse a fost gasita fara suflare, la data de 23 iulie 2011, in apartamentul ei din Londra.

Marinela Bezer este una dintre cele mai frumoase bloggerite de la noi, dar putini stiu ca are o matusa la fel atragatoare. Vezi cine este si cat de bine arata Elena Merlan - FOTO

Chiar daca multi s-au grabit sa declare ca Amy a murit in urma unei supradoze de droguri, date fiind cunoscutele sale probleme cu stupefiantele, analizele toxicologice au infirmat aceasta versiune. In urma autopsiei, insa, s-a stabilit ca aceasta consumase atat de mult alcool incat sa o arunce intr-o stare de coma si sa-i suprime sistemul respirator.

Articole din aceeasi categorie