21.02.2021
Forta si precizie intr-un numar impresionant de echilibristica. Duo ”Nicu si Sorin” au fost aplaudati minute in sir pentru prestatia lor

Duo Nicu&Sorin au fost aplaudati la scena deschisa pentru momentul lor de acrobatie.

Pe Sorin si Nicu ii leaga o prietenie inca de pe bancile scolii generale. Primul a facut gimnastica patru ani, insa s-a lasat pentru ca a considerat ca nu era prea bun, in timp ce Nicu are 12 ani de antrenamente la activ.

S-au apucat de “maini in maini” dupa ce au vazut alti baieti din Brasov cum lucrau. Nu au avut un antrenor, ci s-au inspirat din tot ceea ce au gasit pe Internet. 

Au prins un contract de doi ani in strainatate si de atunci au inceput sa fie profesionisti si sa castige bani, dar mai ales sa fie apreciati. Au lucrat peste tot in lume, au fost pe vase de croaziera in Caraibe, State si in toata Europa. 

Visul lor cel mai mare este sa demonstreze romanilor ca sunt buni. Vor ca prietenii din copilarie si parintii sa vada ca au reusit in viata. 

Cei doi sunt de parere ca aspectul fizic este foarte important si spun ca femeile raman cu gura cascata cand ii vad pe scena.

Articole din aceeasi categorie