25.06.2020
Forbes a prezentat topul celor mai de succes vedete din Rusia cu varsta sub 40 de ani. Vezi cine ocupa primele pozitii

Revista Forbes a publicat un nou rating al celor mai de succes vedete din sportul si showbizul rusesc, sub 40 de ani. 

Conform Fobes, clasificarea s-a bazat pe doua criterii: „veniturile anuale ale vedetelor si popularitatea acestora, conform  numarului de cautari, referinte in mass-media si retelele de socializare, precum si numarul de abonati pe Instagram si YouTube”

Citeste si :  Ce schimbari au avut loc in viata lui Miley Cyrus in timpul carantinei? „A devenit mai important pentru mine sa duc un stil de viata sanatos" 

Primele doua pozitii ale ratingului, ca si anul trecut, au fost ocupate de luptatorul de arte martiale mixte, Khabib Nurmagomedov (16,5 milioane de dolari), si cantareata Olga Buzova (2,7 milioane de dolari).

 Urmatorii in top sunt: interpretul Egor Kreed (6,9 milioane USD), hocheistul Alexander Ovechkin (15,1 milioane de dolari), jurnalista Ksenia Sobchak (4,7 milioane de dolari).

 Buzova are cel mai mic venit din Top-5, dar datorita popularitatii sale e pozitionata atat de sus. 

Au aparut si nume noi in acest rating. Este vorba despre hocheistul Artemy Panarin, tenismenul Daniil Medvedev, interpreta Zivert, rapperul Morgenstern, precum si prezentatoarea TV si fosta participanta Comedy Woman – Ekaterina Varnava. 

Citeste si :  Cea mai sexy femeie de pe Instagram s-a vopsit blonda pentru prima data!

Surse foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie