26.10.2022
Fit Point – noua provocare sportiva in centrul capitalei

Auzim tot mai des expresii de genul: merg la sala, mod activ de viata, TRX, antrenor personal, kinetica, abonament full time etc. Traim timpuri in care sportul a incetat sa mai fie un moft sau un capriciu, a devenit o necesitate, atat pentru corp, cat si pentru minte. O necesitate care, indeplinita corect si consecvent, iti poate schimba sanatatea si starea de spirit. Iar industria sportului a stiut sa aprecieze la timp acest trend, a continuat sa-si dezvolte infrastructura, oferind oportunitati si valente noi. Deci ce este sportul – un trend sau un stil de viata totusi?

Cu siguranta stii ca este sanatos sa faci miscare si, probabil, cunosti acel sentiment de euforie care apare dupa un antrenament epuizant. Si chiar daca sportul a devenit un stil de viata, acest lucru nu este suficient, uneori ai nevoie de motivatie pentru a merge la sala si pentru a ramane consecvent intr-o rutina de sport. Asadar de unde o gasesti? Unele persoane, mai ales care muncesc in birou, chiar simt nevoia sa iasa din rutina zilnica si sa faca miscare, ridicand greutati sau alergand, pur si simplu. Iar acestei nevoi i se adauga si dorinta de a arata cat mai bine. Dar unde sa faci miscare? La Fit Point – noua sala de fitness care si-a deschis de curand usile chiar in centrul capitalei – gasesti miscarea de care ai nevoie!

Este un club modern de fitness care imbina perfect sportul cu interactiunea sociala. Echipa clubului urmareste atat modelarea corporala, cat si echilibrul psihic si componenta emotionala. In acest sens, Fit Point va pune la dispozitie o sala mare de fitness + cardio complet echipata. Incintele sunt dotate cu pardoseli sportive, instalatii de climatizare si purificare a aerului, sisteme audio, oglinzi, aparatura si accesorii sportive de cea mai buna calitate. Totodata, Fit Point dispune de o echipa de nutritionisti si kinetoterapeuti care va pot solutiona cele mai sensibile probleme de sanatate. Clubul sportiv se mandreste si cu un sport bar care are un sortiment impunator.

Fit Point si-a propus sa revolutioneze segmentul afacerilor cu sali de sport din Chisinau, oferind clientelei sale optiunile unui one-stop shop autentic. Pe langa faptul ca va deveni sala ta preferata de fitness, cu acces deplin la aparate de ultima generatie IMPULSE, special concepute pentru antrenamentele pe cont propriu, cardio si group training, clubul iti ofera o gama larga de servicii adiacente in aceeasi incinta, fara a fi nevoie sa te deplasezi prin ambuteiajele infernale, si anume – masaj, cabina-sauna cu raze infrarosii, solar, cabinet de kinetoterapie, chiar si servicii de manichiura, pedichiura – totul pentru confortul tau.

Fii mai sanatos, mai energic si cu un aspect fizic de invidiat! Alege abonamentul care ti se potriveste cel mai bine si vino la sala de fitness special conceputa, pentru a te inspira si motiva in antrenamentele tale.

Devino membru acum si vei avea acces la toate facilitatile clubului cu un singur abonament, full time sau part time, iar pana la sfarsitul lunii noiembrie beneficiezi de 20% REDUCERE!

Noi ti-am oferit informatiile care sa te mentina activ, tu faci alegerea!

Fa primul pas pentru a-ti schimba stilul de viata si contacteaza-ne!

Contact:

Adresa: str. 31 August 1989, nr. 46

Telefon: 0692 28 800

Email: office@fitpoint.md

www.fitpoint.md

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie