24.03.2020
Fiori si lacrimi pe vreme de grea incercare! Baietii din Akord interpreteaza melodia „Ruga pentru Moldova” a regretatului Mihai Volontir! „Trimite-ne, Doamne, o ploaie cu stele/ Si spala pamantul/ Si spala-l de rele!”

Trupa Akord stie sa uimeasca mereu prin aparitiile sale originale.

De aceasta data, baietii au interpretat intr-o varianta proprie Ruga pentru Moldova”, a indragitului artist - Mihai Volontir, potrivita perioadei de cumpana si necaz prin care trece la moment omenirea.
Citeste si: Piesa „Hora Dorului” a formatiei Akord - preferata de public. „Am facut un milion de vizualizari la ea in zece zile.”
Videoul a fost publicat pe pagina oficiala de Facebook a formatiei.
Dragi prieteni, in aceasta perioada grea si sensibila a omenirii, venim cu #RUGA lui Mihai Volontir. Credem ca totul va fi bine! Distribuiti celor dragi. Doamne ajuta.”, a fost mesajul lasat in dreptul clipului.
De fapt, cantecul se numeste - Durere (Ruga pentru Moldova) si a fost compus in anul 1992. Versurile apartin lui Grigore Vieru, iar linia melodica a fost scrisa de Boris Polin. Piesa a aparut pe fundalul anului tragic de razboi, in care Republica Moldova isi proclamase independenta fata de URSS.
Sursa video/foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie