23.03.2020
Filip Kirkorov - testat pentru COVID-19. „A fost nevoie de o picatura de sange. Seamana cu un test de sarcina.”

Interpretul in varsta de 52 de ani se afla in carantina. Vedeta si-a anulat toate turneele si concertele si petrece timp cu familia sa.

Regele muzicii pop din Rusia a povestit cum petrece zilele de izolare si desfasoara diverse activitati cu cei doi copii ai sai. „Acum imi permit sa ma alint. Asa e timpul cand in sfarsit avem dreptul sa ne rasfatam si sa mancam pe saturate. Vom slabi pe urma. Probabil, datorite obrajilor plini arat mai tanar.”, a spus Kirkorov in cadrul unui live de pe Instagram.

Citeste si : Natalia Gordienko - la o masa cu Filip Kirkorov si alte vedete din Rusia. Moldoveanca le-a cantat „Ioane, Ioane”

De asemenea, el a subliniat ca ultima masa o ia la ora 19:00, iar dejunul abia la 12:00 - 13:00.

Kirkorov a mai spus ca prietenii sai americani i-au expediat prin posta un test care depisteaza COVID-19: „E nevoie de o picatura de sange. Seamana cu un test de sarcina. Din fericire, coronavirus eu nu am.”, a punctat el.

Citeste si : Natalia Gordienko – despre relatia cu Filip Kirkorov: „Vrea sa stie aproape totul… Acest lucru se manifesta in cele mai mici detalii, este foarte grijuliu...”

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie