09.11.2023
Fiica Rodicai Untila isi sarbatoreste aniversarea! Ce mesaj emotionant i-a scris bloggerita pe social media - FOTO/VIDEO

Sarbatoare in familia Rodicai Untila, Paula, fiica acesteia implineste astazi 7 ani. Vezi in articolul de mai jos imaginile cu fetita, dar si ce mesaj a scris aceasta.

„Zana mea, fetita mea, inima mea si cea mai buna prietena a mea. Esti atat de senina, blanda, iubitoare, dulce si in acelasi timp atat de sensibila si deosebita, esti unica. Lumina ochilor tai aduce bucurie in inimile noastre. Noi te iubim la infinit si-ti vom fi mereu aproape, la multi ani iubirea noastra mica”, a scris Rodica in descrierea unei secvente video de la sedinta foto organizata pentru aniversarea Paulei.

Dis de dimineata intr-un InstaStory Rodica a publicat o secventa video cu amintiri din anii precedenti, iar in descriere a mentionat: „Ce emotii..., privesc cum a crescut Paula si cum a petrecut ziua ei pana acum. 1, 2, 3, 4, 5 , 6 ani au zburat c vantul”.

Paula a avut parte de o supriza si din partea unui prieten din mahala, acesta a venit cu muzica si cu un cadou pentru fetita.

Dupa care a urmat felicitarea din partea parintilor sai, unde toata familia s-a strans in brate si i-au urat Paulei multa sanatate.

Rodica a mai scris: „Cel mai frumos cadou de pe pamant Imi doresc din toata inima sa fie fericita si sanatoasa, iar noi iti vom fi mereu alaturi”.

Rodica Untila este o bloggerita cunoscuta din Republica Moldova. Aceasta are adunata o comunitate de aproape 248.000 de oameni, iar zilnic inspira si motiveaza femeile prin outfit-uri, retete, sfaturi de parenting si altele.

Articole din aceeasi categorie