20.11.2020
Fiica Anastasiei Zavorotnyuk a imbracat rochia de mireasa! „Principalul lucru este ca toate rudele mele, cei dragi si persoanele apropiate sunt langa mine.”

Fiica celebrei actrite din Rusia, Anastasia Zavorotnyuk, Anna, este foarte activa pe retelele de socializare si posteaza deseori imagini din viata de zi cu zi.

Citeste si :  Mihaela Esanu, studenta la Harvard: „Am avut profesori care au Premiul Nobel si sunt atat de cu picioarele pe pamant, se comporta ca de la egal la egal, asteapta sa invete lucruri noi de la noi, studenti.”

Tanara a publicat pe pagina sa de Instagram, o fotografie in care apare imbracata in rochie de mireasa.

„M-am schimbat atat de mult in ultimul an, incat acum nici nu mai pot intelege unde am fost reala, acolo, aici sau acum. Am inteles si am realizat multe. Ochelarii mei de culoare roz si ideile romantice despre o lume frumoasa si senina s-au prabusit pe stancile realitatii. Dar pot spune sigur ca am devenit mai puternica, doar un pic si ma voi transforma intr-o persoana si mai puternica. In cele din urma, principalul lucru este ca toate rudele mele, cei dragi si persoanele apropiate sunt langa mine. Daca n-ar fi ei, e greu sa-ti imaginezi unde as fi acum.

Viata este un lucru foarte dur, dar trebuie sa fii puternic si sa pastrezi loviturile sortii. Este usor de spus, dar se poate face totusi. Fiecaruia cui ii este greu acum, vreau sa va doresc multa sanatate, fericire, caldura, dragoste si, desigur, tarie.

Ma bucur foarte mult ca v-am gasit pe toti aici, aceasta lucrare imi provoaca o mare placere, cuvintele voastre sincere imi incalzesc sufletul si inima. Am un stimulent imens sa ma dezvolt. Pagina mea este despre creativitatea si gandurile mele si ma bucur ca suntem atat de multi oameni cu aceeasi idee”, a scris Anna sub fotografie, multumindu-le celor 142 de mii de urmaritori pe care ii are.

Se pare ca tanara nu se grabeste sa se casatoreasca si a pozat in calitate de model, imbracand rochia de mireasa, care i se potriveste de minune si ii accentueaza frumusetea si feminitate.

Internautii nu au ezitat sa o sustina pe Anna, lasandu-i mai multe mesaje de incurajare: „Anya, esti un mare om !! Va doresc sanatate dumneavoastra si familiei voastre. Mai ales mamei !! E minunata! Salutari mari de la o ucraineana din Franta.”, „Anna esti o fata foarte frumoasa si minunata, iti doresc mult noroc in toate”, „Ce cuvinte corecte si necesare! Va multumesc Anna!”, „Anya, te imbratisez, esti atat de magica, calda, sensibila, fermecatoare, in acelasi timp versatila, fara praf de stele, foarte blanda, dar puternica in spirit, toate cele mai bune, proiecte interesante, sanatate si un ocean de dragoste, va ador”, au notat cativa dintre ei.

Anna nu este unicul copil al Anastasiei Zavorotnyuk. Actrita mai are inca doi copii minunati, Michael si mezina Mila.

Citeste si :  Cunoscuta actrita Elena Yacovleva si fiul sau victimele criticilor din cauza tatuajelor

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie