11.05.2024
Fetele de la Honey Dance Studio au îmbinat dansul cu acrobațiile și au pus în scena de la Românii au Talent o coregrafie uimitoare: „V-ați bucurat de fiecare secundă aici” - VIDEO

Școala de dans și gimnastică „Honey Dance Studio” a luat naștere din dragoste pentru copii, din dorința de a-i îndruma în lumea artei și sportului, și totodată, de a-i ajuta să-și dezvolte un caracter puternic pentru a putea înfrunta orice bariere sociale.

​În cadrul școlii de dans și gimnastică se regăsesc o varietate de discipline, inclusiv dans modern, gimnastică, dans acrobatic și dans contemporan.

Juriul și prezentatorii au decis! Cine sunt cei 24 de semifinaliști de la Românii au talent sezonul 14

Cu toate acestea, sălile în care antrenează copiii nu sunt suficient de spațioase, lipsesc spațiile mari de antrenament la sol și în înălțime.

În ciuda acestor dificultăți, au obținut numeroase premii, inclusiv locuri I și Premii Speciale (cum ar fi Best Moment, Best Formation, Best Choreography) la competiții naționale și internaționale, cu toate grupurile de copii din cadrul școlii.

Grupul lucrează împreună cu Aurora Toma, acrobat finalist în sezonul 6 al emisiunii Românii au talent și participant în sezonul 10 cu aerial silk.

Mihai Bobonete: „V-ați bucurat de fiecare secundă aici și de scena asta uriașă de la Românii au talent. Din partea mea aveți felicitări!”;

Trupa de dans a primit 4 de DA și se califică în etapa următoare.

Articole din aceeasi categorie