21.01.2023
Fetele de la Black Widow au hipnotizat juratii de la Romanii au Talent cu dansul lor: „Nu-mi amintesc in cele 13 sezoane sa fi avut un astfel de moment!” - VIDEO

Numele grupului Black Widow provine de la celebrul paianjen, cunoscut pentru femela care isi mananca partenerul mascul dupa imperechere. Pornind de la asta, trupa formata numai din femei, vrea sa evidentieze puterea feminina si misterul paianjenului.

Membrele trupei Black Widow au devenit o trupa in momentul in care coregrafii scolii de dans de unde provin au decis sa creeze ceva diferit si unic, iar pentru ele a fost o provocare sa faca parte din acest proiect.

Au performat in fata multor oameni si la diferite televiziuni, dar ele suprind de fiecare data cu o alta energie si simt totul la intensitate maxima.

Adelina Benga, micuta contorsionista care i-a cucerit pe juratii de la Romanii au Talent cu gingasia ei: „Unde sunt oasele ei?” - VIDEO

Nu isi doresc sa castige Romanii au talent, sezonul 13, cat isi doresc sa ofere o emotie distincta. Oamenii au ocazia sa vada ceva unic, presarat cu mister, eleganta si iluzii.

Romanii au talent 2023: Stefan Popescu, soferul de TIR care are blues-ul in inima: „Ce timbru, ce voce, ce voie buna! Aveti un mare DA!” - VIDEO

In grupul lor nu exista un lider, insa exista o dansatoare principala: Aicha. Cand danseaza, restul grupului ii ofera ei energia lor, iar ea le-o intoarce inzecit.

Articole din aceeasi categorie