27.10.2020
„Femeia cu cel mai frumos bust natural din lume” este insarcinata. S-a filmat goala pentru a-si anunta fanii

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai cunoscute vedete la nivel international, ipostazele sexy, in care apare fiind deja celebre.

Citeste si :  Emily Ratajkowski a cucerit internetul: aproape 2 milioane de like-uri in 24 de ore pentru o poza nud

Model si actrita, Emily este una dintre „reginele Instagramului”. Are peste peste 26,5 milioane de urmaritori pe contul sau de Instagram, acolo unde distribuie postari provocatoare si imagini din viata de zi cu zi.

Recent, tanara a facut un anunt important prin intermediul retelelor de socializare. Emily a publicat un video in care apare complet goala, observandu-se burtica de gravida. 

„Voi pretui acest videoclip atata timp cat voi trai. Ii multumesc prietenului meu genial si foarte generos @lenadunham pentru viziunea si angajamentul tau de a regiza acest clip. Sunt atat de recunoscatoare. Si multumesc celuilalt prieten minunat al meu @eccopn pentru muzica lui si lui @dschneids pentru editare! Cu totii ati facut acest video cel mai special. Scris si filmat de mine, acasa.”, a scris Emily in descrierea postarii.

In mai putin de 24 de ore, postarea a adunat peste noua milioane de like-uri si zeci de mii de comentarii cu mesaje de felicitare din partea internautilor.

Emily Ratajkowski, in varsta de 29 de ani, este casatorita cu actorul Sebastian Bear-McClard din 2018. 

Viitoarea mama si sotul ei au decis sa nu dezvaluie inca sexul copilului. 

„Cine va fi aceasta persoana? Cui ii vom fi noi parinti?”, mai scrie modelul in descrierea altui colaj postat pe Instagram.

Emily Ratajkowski a devenit celebra in intreaga lume dupa ce a atras atentia tuturor in videoclipul „Blurred Lines", lansat de artistul Robin Thicke. A urmat apoi rolul din filmul „Gone Girl", moment in care popularitatea sa a crescut peste noapte.

Datorita atuurilor fizice, fanii au desemnat-o chiar „femeia cu cel mai frumos bust natural din lume".

Citeste si :  Una dintre „reginele Instagramului” a dezvaluit ca a fost abuzata sexual la 20 de ani. „Mi-a fost frig, tremuram si m-am ghemuit sub o patura”

Surse foto/video: Instagram, Getty

Articole din aceeasi categorie