14.09.2020
Felicia Dunaf - marturii dupa ce s-a vindecat de COVID-19. „Emotional, eram la pamant...”

La inceputul de vara, interpreta Felicia Dunaf a declarat, in cadrul unei emisiuni televizate de la noi, ca a fost infectata cu noul tip de coronavirus. 

La cateva luni dupa ce s-a tratat, Felicia a vorbit pentru O Seara Perfecta despre ce simptome a avut si cum a suportat tratamentul.

„Dimineata m-am trezit cu febra, cu slabiciuni, cu dureri mari de cap, cu ameteli, stari de greata...”

Chiar daca se simtea detul de rau, tanara spune ca cel mai dificil a fost faptul ca a trebuit sa stea departe de familie si prieteni.„Mi-a fost foarte greu psihologic, sa nu-mi vad parintii, sa nu-mi vad prietenii (...) Emotional, eram la pamant.”, a continuat ea.

Citeste si :  Un cunoscut model s-a stins din viata la doar 33 de ani! „O sa-mi pot lua ramas bun de la fiica mea numai daca o sa ma ajutati”

 Despre activitatile pe care le are acum, dar si despre cum a facut fata depresiei careia i-a cazut prada in perioada de autoizolare, Felicia a povestit in cadrul unui interviu.

Citeste si :  Artistii au facut coada la Presedintie dupa distinctiile oferite de Igor Dodon! „Sunt adevarati promotori ai culturii moldovenesti...”

Surse foto: Google.com, Facebook.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie