09.11.2019
Fara secrete si inhibitii! Tany Vander – fotografie din arhiva: „Aici fara buze injectate si fara implanturi.”
Tany Vander este una dintre vedetele care nu au secrete fata de admiratorii lor si prefera sa-si impartaseasca trairile, emotiile si gandurile cu cei care-o urmaresc pe retelele de socializare.

Nutritionista se poate lauda cu un numar impunator de followeri pe contul sau oficial de Instagram, aproape 85 de mii de persoane.

Pe langa sfaturi, aprecieri si comentarii de lauda, Tany primeste deseori remarci piperate precum ca ar avea interventii estetice. Ce-i drept, frumoasa bruneta nu ascunde deloc acest fapt, ba mai mult, il recunoaste, cu mandrie, de fiecare data.

dinsta

Amintim ca aceasta a declarat ca si-a injectat acid in buze, pentru ca voia o proportie perfecta intre buza de jos si cea de sus. Ulterior insa vedeta si-a inlaturat acidul, revenind la frumusetea sa naturala.

Cat despre implanturile mamare, Tany declara ca si-a facut interventia nu cu scopul de a-si mari bustul, ci din dorinta de a le oferi fermitate.

Citeste si: Buze, nas sau sani! Vedete din Moldova, care-au recunoscut ca au apelat la interventii estetice

dinsta

Ei bine, ca sa-si convinga urmaritorii ca nu interventiile si ajustarile estetice fac diferenta, aceasta a publicat o imagine de acum cativa ani, pe cand era o blonda focoasa. „Aici fara buze injectate si fara implanturi.”, a scris ea in dreptul fotografiei.

Ce parere ai? S-a schimbat Tany mult sau timpul parca trece pe langa ea?

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie