01.01.2022
„Familia este pe primul loc!” Natalia Gordienko - alaturi de cel mai iubit barbatel din viata sa, Christian. Imagini adorabile postate pe pagina sa de Instagram - FOTO

Una dintre cele mai cunoscute blonde din Republica Moldova, Natalia Gordienko, in varsta de 34 de ani, a postat pe pagina sa de Instagram cateva imagini, unde apare langa fiul sau Christian, intr-o atmosfera magica.

Pentru seara de Revelion, Natalia a ales sa imbrace o rochie mulata, rosie, cu un decolteu adanc. 

Tanara mamica a sarbatorit alaturi de fiul sau, care, de asemenea, era imbracat in culoarea rosie, intr-o pijama cu o tematica de iarna. 

Lidia Buble a pozat provocator de Revelion! Cantareata apare dezgolita si cu sanii pe jumatate afara - FOTO

„Familia - cel mai important lucru din viata noastra”, a scris Natalia pe pagina sa. 

In acest an, interpreta a ales sa sarbatoreasca mai modest, intr-o atmosfera linistita, acasa, alaturi de cei mai dragi oameni sufletului.

Miley Cyrus - situatie jenanta chiar in timpul evoluarii sale pe scena. Vezi ce s-a intamplat cu interpreta in timp ce canta - VIDEO

„Ma bucur enorm ca am intalnit Anul Nou in cercul oamenilor dragi. Eu, impreuna cu Christian, va uram sarbatori fericite. Incepeti acest an cu un zambet pe fata”, a adaugat artista. 

In luna mai 2021, Natalia Gordienko a participat la Eurovision de la Rotterdam cu piesa Sugar si a ocupat locul locul 13. De prestatia interpretei s-a ocupat intens Filip Kirkorov, alaturi de care artista a legat o prietenie si participa la evenimentele mondene din Rusia.

Sura FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie