06.04.2021
Familia Bratosin a oferit o interpretare superba a melodiei ”Jealous” pe scena Romanii au Talent si au primit 4 de DA. Cuvintele Andrei au emotionat-o pana la lacrimi pe Diana - VIDEO

Diana si cei doi copii ai ei, Andreea si Mihai, vin din Popesti, Vrancea. Toti sunt pasionati de muzica si au avut multiple participari la concursuri nationale si internationale.

Andreea studiaza canto de la varsta de 8 ani, iar Mihai de la 4 ani. Fata a absolvit Liceului de Arta "Gh Tattarescu" din Focsani, iar in prezent este studenta in anul II la Facultatea Titu Maiorescu din Bucuresti. 

Dupa 4 ani, s-a mutat in Dubai, dar inima tot in Germania i-a ramas. Doinela Cecan traieste cea mai frumoasa poveste de iubire: „Omul asta e fix cum mi-am imaginat ca trebuie sa fie un barbat al meu.”

Mihai este elev in clasa a VI-a, la Gimnaziul ”Stefan cel Mare din Focsani. Diana este de profesie economist, dar se ocupa de organizarea evenimentelor. Nu are studii muzicale, talentul fiind nativ. Pasiunea pentru muzica a existat din copilarie, astfel incat nu a incetat sa viseze la faptul ca macar unul dintre copii va ajunge un mare artist.

EXCLUSIV! Natalia Barbu a dezvaluit sexul bebelusului. „La nume ne mai gandim, avem doua variante si decidem pe parcurs”

Articole din aceeasi categorie