13.05.2022
Faimosul actor Richard Gere si-a scos la licitatie masina pentru a ajuta poporul ucrainean. Vezi cum arata automobilul si cat costa - FOTO

Actorul de la Hollywood Richard Gere, care a sprijinit Ucraina inca de la inceputul razboiului, a scos la licitatie un Jaguar XK8. Veniturile din vanzare vor fi donate Ucrainei.

Richard Gere a scos la licitatie masina sa de colectie care se numeste Jaguar XK8 Convertible din 1999.

Aceasta este o masina noua, echipata cu un motor V8 de 4,0 litri cu transmisie automata cu cinci trepte. Kilometrajul automobilului este de 30 de mii de mile.

Conform casei de licitatie, intreaga suma din vanzare Richard Gere o va imparti in mod egal intre cele doua fundatii caritabile World Central Kitchen si Open Arms Ukraine, care ofera asistenta victimelor razboiului din Ucraina.

Licitatia se va incheia la jumatatea lunii mai. Tariful actual pentru masina este la momenul de fata de 29 de mii de dolari.

Doina Danielean a implinit 32 de ani si este mai fericita ca niciodata! Vezi mesajul emotionant publicat de jurnalista pe retelele de socializare: „E abia un frumos inceput al vietii” - FOTO

De la inceputul razboiului pe scara larga in Ucraina, Richard Gere a sprijinit tara si s-a alaturat organizatiei caritabile CARE's Ukraine Crisis Fund.

Richard Gere este un actor american care traieste in New York.

Tina Karol a vorbit dur in adresa lui Grigorii Leps care a fost recent in Donbas. Afla ce declaratii a facut interpreta ucraineana: „Tu vei fi hrana pentru viermi...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie