09.06.2021
Fa cunostinta cu cel mai tare hairstylist de peste Ocean! J. Lo si Kim Kardashian sunt clientele lui fidele

Atunci cand vine vorba despre aspectul lor, vedetele de la Hollywood se lasa doar pe mainile celor mai buni specialisti. Fie ca vorbim despre makeup, manichiura, haine sau coafura, celebritatile au preferatii lor in fiecare domeniu si apeleaza la ei de fiecare data cand vor sa straluceasca. 

Coafura este una dintre cartile de vizita pentru o vedeta, iar starurile de la Hollywood stiu cel mai bine acest lucru. Fie ca vor o tunsoare noua, sa isi schimbe culoarea parului sau pur si simplu o coafura impecabila pentru un eveniment sau pentru filmari, vedetele ii suna pe cei mai buni din domeniu, iar acestia sunt foarte putini la numar. In ceea ce priveste hairstylistii, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati de la Hollywood este Chris Appleton. Are un portofoliu impresionant de cliente celebre, iar Jennifer Lopez, Dua Lipa si Kim Kardashian sunt doar trei vedete care apeleaza la el de ani de zile pentru ca parul lor sa arate mereu impecabil. 

Citeste si :  Fiica lui Gheorghe Urschi se simte deprimata: „Nu-i pot spune tatei. De-abia mai merge, este secatuit si istovit dupa pneumonia, care i-a acutizat simptomatica neurologica.” Mesajul emotionant transmis de Liliana in ziua in care a fost inmormantat Iurie Sadovnic

Asadar, atunci cand vezi o coafura sofisticata, o tunsoare noua sau o schimbare de look la J. Lo sau la Kim K., Chris este, cel mai probabil, responsabil pentru ea. Este suficient sa arunci o privire pe contul lui de Instagram, pentru a vedea ce ii iese din maini, la propriu. Chris este deja o vedeta in lumea hairstylistilor si are aproape doua milioane de fani pe Instagram. Cele mai multe dintre pozele pe care le posteaza pe feed sunt cu vedete si coafurile sau schimbarile de look pe care le face pentru ele. 

Citeste si :  Scandal in showbizul rusesc! Cearta care s-a iscat intre Kirkorov si producatorul interpretei Loboda risca sa afecteze toti artistii: „Anterior, in Caucaz, astfel de oameni erau dezmembrati pentru frigarui”.  Vezi care e motivul 
Citeste si :  Cum arata actrita Rebel Wilson dupa ce a slabit 30 de kilograme. Iata cum se alimenteaza vedeta 
Citeste si :  Imi place sa stiu ca frumusetea va salva lumea - Rita Dogocheru!
Articole din aceeasi categorie