25.10.2023
Eugenia Cooney, o vedeta de pe YouTube, si-a speriat fanii cu ultimul ei video. Motivul pentru care acestia au sunat imediat la politie - FOTO/VIDEO

Creatoarea de continut pe Youtube Eugenia Cooney si-a ingrijorat fanii atat de tare incat acestia au inceput sa sune, in numar mare, la politie.

Urmaritori din toata lumea s-au ingrijorat atat de tare cand au vazut-o pe tanara de 29 de ani incat au coplesit cu telefoane statia de politie din Greenwich, comform TMZ.

Nu este prima oara cand vloggerita, originara din Massachusetts, si-a speriat fanii cu infatisarea ei. Doar ca de data asta, a postat cateva TikTok-uri in care dansa si canta, aratand obosita si foarte fragila.

Satoshi a lansat versiunea acustica a piesei „Castile Mele”! Unde au avut loc filmarile pentru clip, dar si cate vizualizari a adunat timp de 2 zile - VIDEO

Sergentul de politie Brent Reeves, de la statia Greenwich, a dezvaluit pentru publicatia mentionata mai sus ca cei care sunau voiau sa se asigure ca tanara este bine si ca nu este fortata de mama ei sa faca content si sa ramana la fel de slaba.

Reeves spune ca o stie pe vloggerita de mai bine de 10 ani si ca intotdeauna a fost asa firava. Mai mult, pare in deplinatatea facultatilor mintale. Acesta a adaugat ca nimeni nu o poate obliga sa manance daca este la greutate cu care se simte ea bine si a precizat ca Eugenia chiar mananca si ii plac in special „sandviciurile cu pui”.

Fanii Eugeniei o roaga de cativa ani sa apeleze la ajutor specializat si chiar au facut o petitie sa fie interzisa pe YouTube - sustinand ca aceasta promoveaza anorexia. Mai bine de 18.000 oameni au semnat petitia pe Change.org pentru ca aceasta sa fie interzisa temporar pe social media si sa caute ajutor medical.

Dianna Rotaru - prima sedinta foto cu burtica de graviduta: „Toate doamnele si domnisoarele care incep sa activeze la Pro TV, raman insarcinate” - VIDEO

La acel moment, Eugenia a dat urmatoarea declaratie: „Unii oamenii spun ca sunt o influenta proasta pentru fete. Vreau sa stiti ca nu am incercat sa influetez pe nimeni in sens negativ. Nu as face asta niciodata. Nu am spus niciodata nimanui sa slabeasca sau sa arate ca mine”.

Articole din aceeasi categorie