22.02.2021
„Eu, unul de la tara, venit in oras pentru o perspectiva mai buna si Rotaru, cea mai fitoasa, mai alintata, mai dusa...” Care e relatia dintre Dianna Rotaru si Anatolie Melnic

In timpul emisiunii O Seara Perfecta, Dianna Rotaru si Anatolie Melnic au fost in legatura directa si au povestit care e atmosfera la showul culinar Gusturile se Discuta si cum a fost editia din acest weekend.

Citeste si :  Valeria Fainescu a anuntat sexul copilului pe care il asteapta: „Am fost la Manastire sa-i alegem nume, dar inca nu avem nici unul potrivit.”

„Relatia deosebita dintre Nebunu si Beregoi e cam ceva asemanator ce se intampla la mine cu Dianna. Eu, unul de la tara, venit in oras pentru o perspectiva mai buna si de partea cealalta Beregoi-Rotaru, cea mai fitoasa, mai alintata, mai dusa care incearca sa demonstreze ca astia de la oras is mai... Dar noi toti stim adevarul ca noi, satenii, noi satul, mereu vom invinge si mereu o vom face cu placere.”, spune Anatolie Melnic.

Priveste materialul video in intregime si afla mai multe despre editia din acest weekend a showului culinar, Gusturile se Discuta.

Citeste si :  Emisiunea Gusturile se Discuta din 20.02.2021. Invitati - Gabriel Nebunu si Iuliana Beregoi
Articole din aceeasi categorie