23.02.2021
"Esti un inger”. Selfie-ul cu care Salma Hayek i-a impresionat pe fani: cum s-a pozat actrita

Salma Hayek este una dintre cele mai apreciate actrite din lume, iar aspectul sau fizic nu face decat sa ii intareasca statutul de femeie fatala. 

De curand, Salma Hayek a postat pe contul de Instagram o fotografie in care apare nemachiata si nearanjata, insa chipul sau tinde spre perfectiune.

Fanii au fost incantati de aceasta imagine si au postat numai comentarii de apreciere pentru felul in care arata. ”Esti un inger”, ”Esti minunata”, ”Frumoasa ca intotdeauna” sunt doar cateva dintre mesajele la poza care a fost apreciata de aproape 400.000 de oameni. 

Vedeta de 54 de ani este dovada vie ca, in unele cazuri, varsta poate reprezenta o cifra, felul in care arata fiind de-a dreptul incantator. 

Salma Hayek este casatorita cu omul de afaceri Francois-Henri Pinault, din 2009. Cei doi au o fata de 13 ani, pe Valentina Paloma. 

Desi multi o vad ca pe femeia perfecta si intotdeauna a fost considerata una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood, Salma a recunoscut ca si-a facut mari probleme legate de felul in care arata, fiind constant nemultumita cand era mai tanara. „Acum, cand ma uit la poze cu mine cand aveam 30 sau 40 de ani ma vad mai frumoasa decat ma vedeam atunci. Ma autocriticam mult”, spunea Salma. 

Articole din aceeasi categorie