23.05.2020
Este una dintre cele mai de succes femei de la noi. La 34 de ani, Diana Ballerini a marturisit ce joc i-a adus toate aceste realizari

Reuseste sa imbine armonios rolurile de mama, sotie si femeie de afaceri. Drumul spre succes nu a fost fara sacrificii, dar greutatile nu au facut decat s-o caleasca. Acum se declara o femeie implinita si pusa pe treaba mai serios ca oricand.

Anul trecut a lansat un proiect ambitios, in care a investit o groaza de bani, dar si mai mult suflet. Intr-o cladire istorica, amplasata chiar in inima capitalei, Diana si-a deschis un showroom spectaculos. Astazi, de ziua ei, femeia de afaceri a povestit ca drumul nu a fost usor si a trebuit sa faca fata numeroaselor provocari, ca sa poata sa-si atinga scopurile. 

Mesajul publicat pe Facebook este insotit si de o serie de fotografii, care transmit aceleasi ganduri, dar prin imagini.

Femeia de afaceri este casatorita cu arhitectul italian Marco Ballerini si creste impreuna cu el doi copii, pe fetita lor Iris si pe baiatul din prima casnicie a ei, Gabriel.

Articole din aceeasi categorie