13.05.2024
Este primul Paşte a Blajinilor de care interpretul de muzică populară, Nicolae Paliţ se pregăteşte singur! Ce cumpărături a făcut pentru această sărbătoare - VIDEO

Artistul şi-a dedicat o zi cumpărăturilor pentru această sărbătoare şi a pornit la piaţă. Alături de interpret am fost şi noi, iar cine sunt cei mai importanţi oameni de care îşi aminteşte în această perioadă, află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă.

Nicolae Paliț a menționat „Suntem în ajun și tradiția creștinească este ca la Paștele Blajinilor cu toată lumea la morminte.  De fapt, Paștele Blajinilor, nu se spune degeaba că Paștele Blajinilor este pentru a pomeni morții, cu toate că noi pomenim morții și pe parcurusul anului  sarbatoare aparte”.

În acest an, Pastele Blajinilor are o însemnătate aparte pentru artist.

„Vreau să vă zic că degrabă se împlinește un an de la decesul soției, cu toata că Paștele Blajinilor este semnificativ anul acesta, dar și până acum a fost. Această sărbătoare văd vcă are o importanță mare pentru toată lumea, deoarece vă fosrte mulți la cumpărături și mă bucur că lumea merge în cimitire și cu copii, fiindcă și ei o să deprindă această sărbătoare”,  a adăugat interpretul.

Cu gândul la fosta lui soție, Nicolae Paliț a dezvăluit care erau florile preferate ale fostei soții: „Ea iubea trandafirii și nu doar trandafirii, ea avea preferința să culeagă flori de câmp. Ea era un om cu suflet mare, adora tot felul de flori, era un om de pământ”.

Articole din aceeasi categorie