29.03.2021
Este originara din Chelyabinsk, a avut o copilarie grea si saraca, iar acum are 35 de ani si face milioane de euro din modelling. Cum arata Irina Shayk inainte sa devina celebra si sa fie iubita lui Bradley Cooper? „Cultivam cartofi, castraveti, rosii. Dar nu pentru distractie, ci ca sa avem ce manca”

Irina Shayk a dat lovitura in 2007 cand a semnat primul contract cu un brand italian de lenjerie intima. De atunci, rusoaica face parte din elita modellingului international, iar marile case de moda se „bat” pentru imaginea ei. 

Citeste si :  Ochi evidentiati, buze voluptoase si cat mai naturala. Trucurile la care apeleaza Irina Shayk pentru un ten sanatos si luminos. „Iubesc machiajul, dar cred ca tu trebuie sa-l porti, nu el pe tine" - VIDEO

Are 35 de ani, a nascut o fetita, dar inca face milioane de euro din modelling si este nelipsita din topul celor mai bine platite modele din lume. Despre fata originara din Yemanzhelinsk, Rusia, s-ar putea scrie o carte, mai ales ca drumul pana la celebritate n-a fost unul deloc usor. Un lucru este sigur insa, Irina a fost o dintotdeauna o frumusete. 

Rusoaica le-a facut o surpriza fanilor de pe Instagram si a postat o fotografie din arhiva personala. In imaginea care dateaza din 2006, Irina, care avea 20 de ani, apare in costum de baie, cu parul strans si un look natural.

Fotografia a fost facuta cu un an inainte ca Irina sa apara pe marile podiumuri de moda din intreaga lume. Imaginea a adunat rapid aproape 500.000 de aprecieri si numeroase complimente. „Asta numesc eu frumusete naturala!”, i-a scris un internaut. 

Irina a avut o copilarie grea si saraca. A crescut alaturi de mama, bunica si sora ei, iar de multe ori familia rusoaicei nu avea ce pune pe masa. Ea a ramas orfana de tata, dupa ce parintele ei a murit la doar 40 de ani din cauza unei boli pulmonare. Acesta lucrase ani de zile ca miner. De la el a mostenit Irina trasaturile tataresti.

„Tatal meu avea pielea de culoare inchisa pentru ca era tatar. Uneori, tatarii pot semana cu brazilienii. Ochii i-am mostenit de la mama. Uneori ii multumesc lui Dumnezeu ca parintii mei m-au facut asa frumoasa, dar este doar un corp, iar eu cred in reincarnare”, declara Irina, in urma cu mai multi ani.

Drumul spre succes a inceput odata un concurs de Miss, pe care Irina l-a castigat la varsta de 18 ani. A fost momentul cand a trebuit sa aleaga intre continuarea studiilor la colegiu si o cariera in modelling. Lipsurile financiare din familie au determinat-o sa aleaga a doua varianta. ”Eram foarte saraci. Dupa scoala, eu si sora mea o ajutam pe mama in gradina. Cultivam cartofi, castraveti, rosii. Dar nu pentru distractie, ci ca sa avem ce manca. Voiam sa devin jurnalista, dar indiferent de cum ma vedeam in viitor stiam un sigur lucru: ca o sa plec din orasul meu natal. Simteam ca acesta este destinul meu“, marturisea Irina intr-un interviu. 

Irina nu este doar un model de succes, ci si  o mama model. Ea are o fetita, pe nume Lea de Seine, din relatia cu actorul Bradley Cooper.

Cei doi s-au despartit dupa patru ani de iubire si n-au facut publice niciodata motivele care au dus la separare. Inainte de Bradley, rusoaica s-a iubit cinci ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo. 

Citeste si :  In ce relatii au ramas Irina Shayk si Bradley Cooper si de ce vorbeste modelul atat de rar despre fostul iubit

Surse foto: Getty Images, Instagram

Articole din aceeasi categorie