23.04.2021
Este cea mai sexy frantuzoaica, dar sa vezi cum arata sora ei. A incins Instagramul cu o poza in lenjerie transparenta

Pualine Tantot si-a castigat titlul de cea mai sexy frantuzoaica, datorita aparitiilor incendiare de pe Instagram, unde are peste 5,5 milioane de urmaritori. La fel de populara este si sora ei geamana, Mathilde, care se bucura de un numar si mai mare de fani. Peste 9,7 milioane de oamenii ii urmaresc pagina. 

Citeste si :  Bianca Dragusanu este GRAV BOLNAVA! Boala nu poate fi tratata! In ce STARE e ACUM

Recent, Mathilde a pozat intr-un sutien transparent, intr-un peisaj salbatic, iar imaginea a adunat peste 1 milion de aprecieri si mii de comentarii. ”Lenjeria ta este de fiecare data dementiala, de unde o ei?”, ”Esti un spectacol in mijlocul naturii”, ”Frumusete”, ”Arati superb ca intotdeauna”, i-au scris unii fani.

Mathilde adora sa-si etaleze formele perfecte in costume de baie extrem de decupate sau in lenjerie intima transparenta. 

In varsta de 26 de ani, cele doua surori au devenit populare dupa ce au creat brandul de bikini „Khassani Swimwear”, iar colectiile lor au inceput sa se vanda in lumea intreaga. In prezent, ele pozeaza pentru diferite branduri de haine si lenjerie intima. Silueta lor este rezultatul antrenamentelor la sala de sport, modelele fiind total impotriva operatiilor estetice. 

Citeste si :  Andreea Banica, dezvaluiri surprinzatoare despre cum isi castiga banii inainte de a deveni celebra

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie