11.10.2019
Enter: De ce sa cumperi iPhone 11 de la Apple Authorised Reseller
Veste buna pentru fanii Apple!

De pe 25 octombrie, oficial in Moldova, gasiti in vanzare noile modele de iPhone 11. Smartphone-urile lansate pe 10 septembrie le veti putea achizitiona la unul din distribuitorii autorizati Apple.

Gigantul din Cupertino a lansat o lista intreaga de inovatii, care sa-ti ofere posibilitati cosmice. iPhone 11 este modelul de baza care inlocuieste iPhone Xr. Cu un ecran Liquid Retina, diagonala de 6,1 inchi si un senzor Face ID mult mai rapid, iPhone 11 Pro este primul smartphone Apple cu 3 camere, carcasa mata si cu un display Super Retina XDR. Device-urile au la baza acelasi procesor A13 Bionic, responsabil de nivelul de productivitate si performanta.

Daca te gandeai sa te innoiesti cu o bijuterie tehnologica de la Apple, iti recomandam sa contactezi doar distribuitori autorizati.

Enter a primit titlul de Apple Authorized Reseller in Moldova dupa un proces indelungat de coordonare cu marele brand din California.

Statutul Enter de distribuitor autorizat Apple iti garanteaza:

1. Produse originale si certificate.

2. Garantie de 2 ani la orice device si deservire la un service autorizat Apple.

3. Consultatie profesionista, informatii specifice si veridice despre iPhone, iMac, iPad, MacBook, Apple TV.

4. Achizitionarea gadgetului dorit de la Apple la un pret cinstit.

In plus, la Enter ai posibilitatea sa-ti iei iPhone 11 in rate, iar ca bonus, primesti cashback garantat pentru urmatoarele cumparaturi.

Titlul de Apple Authorized Reseller (A.A.R.) se acorda companiilor care se pozitioneaza drept un intermediar legal si licentiat. Apple are dreptul de a impune anumite standarde de prezentare, deservire si mentenanta asupra produselor sale, cum ar fi iMac, Macbook, iPhone, Apple TV si iPad.

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie