05.09.2022
Emotionant! Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au filmat un love story inainte de nunta lor! Vezi ce loc au ales sotii pentru filmari, dar si ce rochie deosebita a purtat modelul - VIDEO

Saptamana trecuta, pe data de 1 septembrie, a avut loc cea mai asteptata nunta a anului in care Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au devenit sot si sotie. 

Evenimentul a uimit datorita locatiilor divine in care a fost organizat, invitatilor speciali si frumusetii tinutelor mirilor.

Printre invitati la nunta Anastasiei Fotachi si a lui Gabriel Stati s-au numarat Nina Cretu, Renato Usatii, Natalia Platon, Olga Blanc, Tany Vander, Viorela Dimici, dar si multi altii.

Chiar daca au trecut deja cateva zile de la nunta, pe Instagram inca apar imagini de la cea mai asteptata nunta a anului.

Recent Anastasia a publicat in mediul online un filmulet romantic realizat inainte de nunta lor, in care apare ea alaturi de Gabriel. Filmarile au avut loc la castelul familiei Stati.

Anastasia a purtat o rochie alba, lunga, iar parul i-a fost aranjat intr-un coc, iar Gabriel a optat in favoarea unui costum clasic.

Legendara trupa „t.A.t.U.” s-a reunit si a sustinut primul concert dupa o pauza indelungata - VIDEO

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 220 de mii de urmaritori pe Instagram. Modelul a devenit cunoscut dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015. Aceasta este casatorita cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Amintiri din copilarie! Vezi cum arata interpreta Felicia Dunaf acum 20 de ani: „Buchetul mai mare ca mine” - FOTO

Articole din aceeasi categorie