06.11.2019
Eminem - la un pas de moarte dupa ce a consumat echivalentul a patru plicuri de heroina
O noua biografie despre Eminem dezvaluie aspecte ingrijoratoare din viata artistului. „Not Afraid: The Evolution of Eminem” este cartea care scoate la suprafata informatii uluitoare despre dependenta de medicamente a rapperului.

Autorul scrie despre Eminem ca a fost la un pas de moarte intr-o perioada in care ajunsese sa ia 30 de pastile de Vicodin pe zi. Acesta a fost dus de urgenta la spital dupa ce a consumat echivalentul a patru plicuri de heroina. 2007 este anul in care Eminem era sa isi piarda viata.

„Organele imi cedau: ficatul, rinichii. Urma sa fac dializa, nu credeau ca o sa supravietuiesc, credeau ca o sa mor.”, a spus artistul.

A incercat sa se lase de medicamente de mai multe ori, insa de fiecare data isi gasea alinarea in aceste pastile nocive.

Pe langa cele 30 de pastile de Vicodin, rapperul ajunsese sa consume pana la 60 de pastile de Valium intr-o singura zi.

Vicodin este un medicament pe baza de acetaminofen si Hidrocodon, ce se administreaza pentru remedierea senzatiilor dureroase moderate si a celor severe. Valium, cunoscut in Romania sub denumirea de Diazepam, este este utilizat pentru tratarea mai multor afectiuni, printre care tulburarea de anxietate, sindromul de abstinenta alcoolica, sindromul de abstinenta la benzodiazepine, spasmele musculare, crizele epileptice, insomnia si sindromul Wittmaack-Ekbom.

Artistul a inlocuit ulterior Vicodinul cu metadona, un agonist opioid de sinteza prescris ca si calmant sau ca substitut pentru dependenta de narcotice.

Cel care l-a salvat, intr-un final, a fost cantaretul britanic, Elton John, care i-a oferit sprijin in momentele de cumpana.

Sursa foto: Google.com, protv.ro

Articole din aceeasi categorie