11.12.2019
Emilian Cretu se insoara? „Nina, cumpara mamicai niste valerianca.”
Indragitul actor duce o viata foarte activa in mediul online. In prezent, acesta isi bucura fanii cu postari „picante” din vacanta pe care o are in Cuba.

Emilian Cretu este mereu pus pe glume. In cea mai recenta publicare de pe pagina sa de Instagram, el apare foarte fericit alaturi de o negresa. Descrierea imaginii este una intriganta si a pus fanii umoristului pe jar. „Tocmai de asta lumea e frumoasa si interesanta, pentru ca suntem diferiti!!! P.S. Nina cumpara mamicai niste valerianca, eu ma-nsor!!!”, a scris comediantul.

Citeste si: SCANDAL in showbiz! Anna Odobescu – mesaj dur pentru Emilian Cretu. „M-a intristat stirea cea „actuala” pentru ca imi pare rau ca promovati prostia, injosirile, instigarea la ura si badaraniile...”

Cu siguranta, este o noua gluma de-a actorului, acesta obisnuind adesea sa se faca remarcat prin postarile sale pline de umor.

Internautii s-au amuzat pe seama pozei si au scris mai multe urari de bine in dreptul acesteia: „Felicitari ... jucam nunta”, „Felicitari, o sa fie nunta anului”, „Emilian, tocmai in Cuba ai gasit-o pe Geta?”, „Cum sa inteleg, asta ii Valea mult asteptata”, „In sfarsit ti-ai gasit mireasa”, „Fii serios Emiliano. Doamne ajuta!”, „Alb si negru fac o floare, cea mai mandra dintre flori, cade jos tot Negureniu, Emiliane, matinca te insori”, au comentat mai multi urmaritori ai artistului.

Citeste si: Fotografie de 40 de mii de like-uri! Emilian Cretu - alaturi de femeile din viata lui: „Eu cu printesele mele”

Sursa foto: Google.com; Instagram.com

Articole din aceeasi categorie