22.11.2023
Emilian Cretu – mai sincer ca niciodata! Cu ce femeie celebra ar repopula planeta, cum este scris numele iubitei in telefon, dar si de ce ii este frica - VIDEO

Valentina Nafornita este femeia cu care si-ar dori Emilian Cretu sa repopuleze paneta. Actorul a fost extrem de sincer si ne-a raspuns la mai multe intrebari picante pregatite pentru el. De ce ii este frica, de la cine vrea un autograf, dar si ce il enerveaza cel mai mult la o femeie, intrebari la care aflam raspunsurile dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Cu ce femeie celebra ai repopula planeta?

Emilian Cretu a dezvaluit: „Of Doamne, aste este cosmos, normal ca cu Angelina Jolie. Dar daca vorbim de o vedeta autohtona imi place ca si femeie si ca si talent. Iertati-ma caci stiu ca e maritata si matinca este mamica deja si ea este Valentina Nafornita”.

Cum este scris numele iubitei in telefonul tau?

Fara sa stea mult pe ganduri, actorul a marturisit: „Nu am iubita, numai nu puisor si veverita, numele”

De ce iti este frica?

„De singuratate si de intuneric si gata”, a spus Emilian.

Cand iti amintesti de copilarie, care este primul lucru care iti vine in minte?

Emilian Cretu a mentionat: „In primul rand imi vin in gand toate jocurile pe care le faceam in baltoaca din mahala,, datul cu sania, placintele si colindatul care era primul bussines al meu. Imi placea sa ma duc sa colind sa fac bani”.

Daca ai scrie o carte despre tine, care ar fi titlul?

 „Sincer m-am gandit la asta de mai multe ori, sunt mai multe titluri, dar deocamdata nu scriu carti, totul e posibil”, a dezvaluit actorul.

De la cine vrei un autograf?

Emilian a raspuns ca: „De la cine vreau un autograf, mai mie imi place sa le dau, de la Keks vreau un autograf”.

Ce iti place cel mai mult sa faci in pat?

„Sa dorm, pentru ca altceva imi place sa fac nu doar in pat. Patul este strict doar pentru dormit”, a povestit actorul.

Ce ai alege - sa schimbi trecutul sau sa vezi viitorul?

Emilian Cretu a ales: „Sa vad in viitor categoric nu, pentru ca m-as plictisi si nu inteleg oamenii care se duc la vrajitoare ca sa le ghiceasca. M-as schimba in trecut cate ceva”.

Ce te enerveaza cel mai mult la o femeie?

„La o femeie, femeile atunci cand sunt intr-o relatie ele acapareaza acea persoana de parca ar fi proprietate privata si asta nu este bine, de aia si sunt singur”, a concluzionat Emilian.

Articole din aceeasi categorie