15.02.2023
Emilian Cretu a suferit din dragoste! Vezi ce dezvaluiri exclusive a facut actorul de Valentine's Day. Ce nebunie a facut in numele iubirii: „Am facut sex pe scena” - VIDEO

Actorul Emilian Cretu, vine cu noi dezvaluiri despre viata lui personala, aduce detalii incendiare despre primul lui sarut, despre primele sale suferinte si nu in ultimul rand ne dezvaluie daca iubeste sau nu iubete.

Intrebat despre primul sarut, Emilian a raspuns: „Daca vrei sa incepem de la epoca de piatra, atunci o sa mergem in clasa intai, cand eram la scoala si era o colega de-a mea Natalia. Era maruntica, in prima banca si toti baietii o iubeau pe ea, insa marea dragoste unde a fost si primul sarut, o fost cam prin clasa a noua cred eu si a fost o dragoste fireasca si de la care nu crezi sa se intample minuni peste un timp. Prima dragoste nu e si ultima, a fost o dragoste frumoasa si primitiva, au fost momente frumoase, ne plimbam noaptea, parintii ei nu stiau, primul sarut a fost la poarta bisericii, deoarece eu sunt o persoana foarte credinciosa, acel sarut a fost destul de calduros, dar dupa care ne-am despartit si fiecare si-a urmat drumul sau.”

A suferit Emilian Cretu din dragoste? „Da, ca prostul am suferit, din cauza cui nu pot sa zic, am suferit cand aveam 22 de ani, a fost o dragoste la distanta si a durat cateva luni, si au fost momente din astea in care stateam si plangeam si nu intelegeam de ce, stiu ca multi o sa zica ca barbatii nu plang din dragoste, un om daca iubeste el nu are cum sa nu planga si nu doar femeile plang, te amagesti de multe ori ca sa uiti acea persoana".

Cea mai mare nebunie facuta in numele dragostei? „Am facut sex pe scena, eram la tabara, lucram amandoi educatori, ne-am dus pe scena respectiva, dar era o scena intr-o stare tare favorabila, era plina cu bolovani, a fost o noapte de dragoste ca a artistilor, au fost multe si cu siguranta o sa mai fie multe momente frumoase".

Iubeste Emilan Cretu la moment sau nu? Actorul a dat un raspuns:„Emilian Cretu a iubit mereu, desi, doar cei mai apropiati prieteni stiu despre asta, eu tot timpul am iubit, eu nu pot sa nu iubesc pe cineva, tu cand iubesti altfel respiri, altfel traiesti, altfel te trezesti, nu ai cum sa nu iubesti, e cam misterios ce zic eu, este exact problema mea cu cine sunt dar da, iubesc!"

Articole din aceeasi categorie