14.05.2022
Emilian Cretu a dat start sezonului estival! Video-ul senzational cu intreaga sa familie la piscina a ajuns viral pe internet - VIDEO

Emilian Cretu este actorul care s-a facut remarcat de-a lungul timpului nu doar datorita talentului si simtului umorului foarte bine dezoltat, dar si iubirii neconditionate pentru bastina si familie. De data aceasta, familia Cretu s-a filmat intr-un video senzational la piscina acestora de la Negureni, iar ulterior videoul amuzant a fost postat pe platformele Instagram si TikTok. 

Recent, aceasta a publicat un video amuzant in care apare alaturi de rudele si prietenii sai la piscina: „Sezonul estival 2022 anul aceasta nu este la Ibiza, dar la Negureni City”.

La inceput protagonistii videoului se prezinta imbracati in haine obisnuite, dar in scurt timp pe ei apar costumele de baie si in mod organizat acestia sar in piscina.

Desi a fost postat acum doar o zi, clipul lui Emilian a reusit sa acumuleze aproape 200.000 de vizualizari si peste 11.000 de aprecieri.

Publicul actorului este ca de obicei incantat de asemenea secvente din viata sa, iar comentariile de apreciere nu au intarziat sa apara si ele: „Sunteti o familie frumoasa, Emilian mereu cu idei fantastice./ Ma asteptam sa il vad si pe Renato/ Se poate sa vin si eu?”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor. 

Sursa VIDEO: TikTok

Articole din aceeasi categorie