14.09.2020
Elwira Petre, frumoasa si naturala pe Instagram. Poza care l-a fermecat pe Mihai Petre

Mihai Petre i-a dat un LIKE mare cat inima lui sotiei Elwira, care si-a etalat corpul armonios in costum de baie.

In aceasta vara au sarbatorit 12 ani de cand sunt sot si sotie si continua sa se complimenteze reciproc. „Cu el in spatele meu viata este si mai frumoasa”, scria Elwira Petre pe Instagram, in iulie, in dreptul unei poze cu ei doi. Acum, instructoarea de dans sportiv a postat o fotografie din vacanta de vara, cu ea purtand un costum de baie one piece.

„Ultimele zile de vacanta”, a scris sotia lui Mihai Petre in dreptul imaginii si l-a fermecat inca o data pe celebrul coregraf, care a rasplatit-o cu un LIKE.

Citeste si :  Ar face-o invidioasa chiar si pe Cleopatra! Natalia Gordienko - cuceritoare intr-un costum de baie sexy

„Frumoasa si naturala”, a comentat o admiratoare, care e in asentimentul tuturor celor care o urmaresc in mediul online.

Elwira si Mihai Petre fac un cuplu grozav si pe ringul de dans. Impreuna au obtinut 14 titluri de campioni nationali la dans sportiv, semifinalisti la Cupa Europeana de 10 Dansuri, semifinalisti la Campionatul Mondial de 10 Dansuri si finalisti la Cupa Europeana de dansuri Latino-Americane.

Formaza prima pereche din Romania clasata in primele 50 ale lumii in IDSF World Ranking List in 2004 si sunt primii antrenori de dans sportiv din Romania legitimati de Imperial Society of Teachers of Dancing din Londra.

Impreuna au doua fete: Catinca (7 ani) si Adriana Ilinca (2 ani). 

Citeste si :  Anna Lesko, dans foarte sexy pentru Tik Tok! Cum s-a distrat vedeta inainte de a intra in Ferma

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie