14.05.2022
Elvis Asan a transmis emotie printr-o interpretare deosebita a piesei „Mai ramai si nu pleca”. Juriul in considera „facut pentru scena” - VIDEO

Elvis Asan ne-a cucerit cu interpretarea sa din prima semifinala Romanii au talent. El a cantat piesa "Mai ramai si nu pleca", a Aurei Urziceanu.

“Mai am momente in care cred ca este doar un vis. Nu-mi vine sa cred ca voi fi iar pe scena Romanii au talent”, a spus emotionat Elvis.

Andra: “Ma bucur de fiecare data cand intalnesc oameni talentati! Bucuria e si mai mare cand intalnesc oameni ca tine (…) E talent pur aici, la tine. Tu esti facut pentru scena! Ai cantat cu sufletul si oamenii te vor vota”.

Andi Moisescu: “Ai cantat cu sufletul! Tu o sa castigi in viata cu sinceritatea si bunatatea ta”.

Dragos Bucur: “Eu daca as fi acasa, te-as vota!”.

Elvis Asan are o poveste impresionanta de viata si i-a emotionat pe jurati in preselectii. Atunci, concurentul a cantat cunoscuta piesa “Casa parinteasca nu se vinde”, in conditiile in care el a crescut la orfelinat. La 8 luni a fost abandonat in spital si luat de Protectia Copilului. In 2016 a fost botezat crestineste si de atunci a inceput sa simta chemarea. La 10 ani a descoperit muzica populara si a mers la cursuri la Palatul Copiilor. 

Diana Ballerini - ingrijorata de starea sa de sanatate! Femeia de afaceri a fost surprinsa la spital, dar chiar si asa, aceasta a ramas pozitiva si a actionat intr-un mare fel. Ce decizie a luat: „Nu mor caii cand vor cainii” - VIDEO

A cantat cu Constantin Enceanu intr-un concert dupa ce l-a contactat si i-a spus ca este cel mai mare fan. Il admira mult si pe Fuego. Are poze cu el pentru ca merge la toate concertele lui. 

Daca v-a placut numarul lui Elvis Asan, il puteti vota AICI dupa START VOT

Show-ul poate fi urmarit, in direct, si pe VOYO.

Articole din aceeasi categorie