28.07.2020
Elon Musk isi vinde casele din Los Angeles si viseaza sa se mute pe Marte! „Am doar aceste case, dar nimeni nu le foloseste"

Miliardarul vrea sa scape de casele sale din Bel Air pentru ca nu le foloseste suficient.

Fiind unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta, fondatorul companiilor de succes Tesla, SpaceX, Elon Musk, a declarat intr-un interviu pentru The New York Times ca se gandeste sa devina un „miliardar fara adapost".

Citeste si :  Tot mai sus! Elon Musk este acum a cincea cea mai bogata persoana de pe planeta

El a scos recent doua dintre vilele sale de lux la vanzare, mentionand intr-o postare pe pagina sa de Twitter ca: „vinde aproape toate bunurile fizice pe care le are si nu va mai detine nicio casa".

El a adaugat ca isi va dedica viata „planetei Marte si Pamantului" si a spus ca nu are nevoie de bunuri materiale.

„Cred ca o sa inchiriem un loc undeva. Am doar aceste case, dar nimeni nu le foloseste", a spus acesta in interviu.

Citeste si :  Cum arata palatul vandut de Elon Musk cu 29 de milioane de dolari. GALERIE FOTO

„Le folosesc rar. In zona golfului, din 2002 pana in 2017 nu am detinut nicio casa si am fost acolo cate jumatate de saptamana. Am dormit ori la fabrica, ori in dormitorul unui prieten, fie pe o canapea, fie intr-un hotel. Am facut asta timp de 15 ani", a mai spus Elon.

Musk se concentreaza tot mai mult pe construirea unui „oras care se auto-sustine” pe Marte, despre care spune ca va necesita 1.000 de lansari de nave spatiale pe an, noteaza Daily Star.

Citeste si :  Miliardarul Elon Musk a devenit tatic pentru a saptea oara 

El prezice ca habitatul de pe Marte, care va fi protejat de o imensa cupola antiradiatie, va avea „propria atmosfera si va fi foarte distracitv. Mi-as dori sa fiu prin preajma sa ma pot bucura de gramada de nave care aterizeaza pe Marte".

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie