02.08.2022
Elon Musk isi va construi propriul aeroport. De ce isi doreste acest lucru antreprenorul

Elon Musk planuieste sa-si construiasca propriul aeroport in afara orasului Austin, Texas, astfel incat el si directorii companiilor sale sa se deplaseze fara dificultate si rapid in toate colturile lumii.

Doua dintre companiile lui Musk, inclusiv Tesla si Boring Company, au sediul in Austin. Musk insusi locuieste in Texas, dupa ce si-a vandut „imobilul” si si-a schimbat resedinta.

Musk sustine ca doar cu ajutorul avionului sau privat poate ajunge la timp oriunde are nevoie. El detine un Gulfstream G650 din 2015, dar a comandat deja un nou avion care va fi finisat anul viitor.

Deocamdata nu au fost facute publice detalii despre noul aeroport, iar constructia acestuia necesita aprobarea autoritatilor locale.

Ce a povestit Irina Rimes despre colaborarea de succes cu Surorile Osoianu: „Dar stii cat au studiat? Eu nu m-am asteptat” - VIDEO

Cladirile companiei Giga Texas ocupa 2.500 de acri, (echivalentul a aproximativ 100 de hectare) si este situata de-a lungul raului Colorado in sud-estul judetului Travis.

Kate Middleton si Printul William au incalcat protocolul! Cuplul s-a sarutat public in timpul unui meci de polo - FOTO

The Boring Company se afla la aproximativ trei mile de aeroportul din Austin, dar Musk crede ca este prea departe si incomod sa ajungi acolo.

Articole din aceeasi categorie