04.08.2022
Elon Musk a pus pe jar planeta cu doua vesti total neasteptate. Mostenitorii celui mai bogat om din lume

O vara cu multe lovituri de teatru pentru Elon Musk! Nu doar ca a renuntat brusc sa mai cumpere Twitter, dar tocmai s-a aflat ca are gemeni cu una din angajatele sale. Motiv pentru care a si fost parasit de actuala iubita.

Intr-adevar, o vara incendiara, doamnelor si domnilor, (cum spune un celebru cantec) pentru Elon Musk, care a pus pe jar planeta cu doua vesti total neasteptate.

Prima noutate intriganta a iesit la iveala dupa ce publicatia Business Insider a intrat in posesia unui document legal prin care Elon Musk solicita ca cei doi copii gemeni nascuti de angajata sa, veniti pe lume in toamna lui 2021, sa-i poarte numele. O inlantuire confuza de evenimente, de vreme ce la doar o luna dupa nasterea acestor copii, ii venea pe lume o fetita, rezultata din relatia cu artista Grimes, via mama-surogat.

Este la fel de frumoasa si fara machiaj! Nina Cretu nu se sfieste sa se fotografieze naturala - FOTO

Aproape ca te intrebi cand are timp acest guru al inovatiei, care adesea doarme pe podelele fabricilor sale ca sa fie gata la timp cu proiectele, sa teasa atatea ite in viata amoroasa.

In cazul de fata, e oarecum simplu: mama gemenilor este una din angajatele sale de top, Shivon Zilis, director de operatiuni si proiecte speciale la compania lui de inteligenta artificiala Neuralink. Spre deosebire de restul partenerelor lui Elon din ultimii ani, care au fost majoritatea celebritati, Shivon (36) este o necunoscuta cu performante academice uriase.

Nascuta in Canada, aceasta a studiat economie si filosofie la Yale si este cosiderata una dintre cele mai importante voci in domeniul inteligentei artificiale, fiind listata candva de Forbes pe lista tinerilor cu realizari majore „30 Under 30“.

Bruneta cu ochi albastri a inceput sa lucreze la compania sefului ei in 2017, a dat totul pentru stiinta, cum ii place lui, si in cinci ani, iata, i-a cucerit inima. Aici e, totusi, discutabil, de vreme ce multi l-au comparat pe Elon Musk cu un extraterestru pentru lipsa de expresivitate si emotie, insa dupa cum vom vedea mai tarziu in cadrul acestui material, este in stare chiar sa suspine in interviuri de dorul fostelor iubite.

Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

Dupa ce s-a aflat ca fondatorul Tesla a devenit tata in secret, noua sa iubita, actrita din Elvis, Natasha Bassett, a decis sa-l paraseasca, sperand totusi sa ramana prietena cu cel mai bogat om din lume. „Natasha a invatat atat de multe de la Elon si este recunoscatoare pentru timpul petrecut impreuna, deoarece a fost foarte special“, au declarat surse din anturajul ei pentru Hollywood Reporter.

elon musk natasha bassett webp

Insa Elon nu pare ca vrea sa-si mareasca cercul de prieteni, ci mai degraba ca este intr-o misiune foarte serioasa de a da planetei Pamant cat mai multi locuitori. Inventatorul a atras in repetate randuri atentia asupra faptului ca natalitatea in declin va duce la disparitia civilizatiei noastre, catalogand acest fapt cel mai mare pericol prin care a trecut vreodata rasa umana. „Eu imi fac partea haha“, a declarat in stilu-i caracteristic pe Twitter.

Calatoria lui Elon Musk pe drumul paternitatii este una lunga si nu lipsita de drama. De fapt, prima sa experienta ca parinte s-a incheiat cu o tragedie. In mai 2002, la doi ani dupa nunta cu Justine Wilson, iubita din facultate, se nastea primul lui copil, un fiu numit Nevada Alexander.

O perioada foarte buna pentru Musk, care in acea primavara a vandut compania PayPal, ajungand la o avere de peste 100 de milioane de dolari. In fix aceeasi saptamana, Nevada, care avea 10 saptamani, nu s-a mai trezit din somnul lui de bebelus. Cauza decesului? Sindromul mortii subite. Socat si indurerat, Elon s-a aruncat in munca, preferand sa nu vorbeasca despre traumatizanta experienta si sa se arunce in proiectul SpaceX. O singura data, multi ani mai tarziu, a abordat durerosul subiect, intr-un schimb de mailuri cu tatal unui adolescent decedat intr-un accident Tesla: „Nu e nimic mai rau decat sa-ti pierzi copilul. Primul meu nascut a murit in bratele mele, i-am simtit ultima bataie de inima.“ Conform primei sotii, de care a divortat in 2008, omul de stiinta o condamna ca vorbeste public despre pierderea suferita:

„Considera asta un fel de manipulare emotionala. A trebuit sa-mi ingrop sentimentele si sa gestionez suferinta dupa Nevada printr-o vizita facuta la o clinica de fertilizare in vitro la nici doua luni de la tragedie. Planul era sa raman insarcinata iar cat mai repede“, a declarat Justine intr-un articol publicat in Marie Claire, in vreme ce pentru Esquire a declarat: „El nu poate duce emotiile negative. E centrat doar pe viitor, cred ca e un mecanism de supravietuire“.

Asa ca Justine i-a daruit rapid lui Elon alti copii, pe gemenii Xavier si Griffin, in 2004, si pe tripletii Damian, Kai si Saxon, in 2006. Intamplarea face ca tot vara asta, nu cu mult inainte de a se afla ca Elon are doi gemeni secreti, Xavier, acum in varsta de 18 ani si transgender, a cerut in fata instantei sa-si schimbe numele in Vivian Jenna Wilson, explicand raspicat ca nu vrea sa mai fie asociata cu tatal biologic sub nicio forma. Nu se cunosc cauzele deciziei, dar trebuie sa ai motive serioase ca sa refuzi sa te mai numesti Musk.

E drept ca Elon si mama lui Vivian nu au ramas in cele mai bune relatii (dupa divort, femeia a mai putut vorbi cu el doar prin asistentul acestuia), desi cei doi au impartit in mod egal custodia copiilor, stabilind o pensie lunara de 20 000 de dolari. In acelasi timp, la foarte scurta vreme dupa divortul din 2008, Elon deja era logodit cu actrita din Westword Talulah Riley, cu care s-a casatorit in 2010 si de care a divortat in 2012, pentru ca un an mai tarziu sa se recasatoreasca si peste trei ani sa divorteze iar. Talulah era bruneta cand l-a cunoscut pe inginer, dar s-a facut blonda pentru el, lucru confirmat de Justine Wilson, careia Musk i-a cerut sa se vopseasca blond platinat.

Elon Musk print OK Mag (3) jpg

Pana la urma, in 2017, Elon si-a gasit blonda perfecta, in persoana lui Amber Heard, pe atunci recent divortata de Johnny Depp. Desi relatia celor doi nu a durat mai mult de un an, boss-ul SpaceX a fost distrus de despartire si chiar si-a declarat sentimentele intr-un interviu Rolling Stone realizat la scurta vreme dupa separare: „Nu prea sunt in apele mele, tocmai m-am despartit de iubita mea. A durut rau, eram indragostit pana peste cap. Ma rog, mai degraba ea s-a despartit de mine, sincer. In ultimele saptamani am trecut printr-un calvar emotional (...) Ma omoara sa dorm singur noaptea“.

Elon Musk print OK Mag (2) jpg

In 2018, Elon Musk reusea sa-si trateze singuratatea cu o noua iubita, cantareata canadiana Grimes, pe numele real Claire Boucher. Desi cei doi au avut o relatie neconventionala, cu despartiri si impacari la ordinea zilei, bruneta i-a oferit lui Musk nu unul, ci doi copii.

Primul lor nascut, un baietel, a facut furori in media prin numele bizar ales de parinti. Atat de bizar ca legea le-a cerut sa-l modifice un pic. X AE A-Xii, alintat in familie X, a venit pe lume in 2020, in plina pandemie, in vreme ce Exa Dark Siderael, alintata Y, s-a nascut in decembrie 2021, la trei luni dupa ce Elon declarase ca si-au spus adio. Si, asa cum au dovedit cele mai recente evenimente, la scurt timp dupa venirea pe lume a gemenilor cu angajata sa.

Dar si venirea pe lume a fetitei Exa Dark Siderael a fost tinuta secreta in prima instanta. Da, un roller coaster veritabil, speram ca mai sunteti aici. Grimes a dezvaluit accidental ca mai are un copil cu Elon in timpul unui interviu Vanity Fair tinut la ea acasa, cand reporterul a auzit un scancet de copil. Pana sa apara revista pe piata cei doi se despartisera iar, dar avand in vedere ca aveau in plan sa faca trei sau patru copii impreuna, nu ar fi exclusa o noua impacare. Pentru Grimes, care l-a numit pe Musk dragostea vietii ei, nu pare sa fie o problema faptul ca el isi incearca norocul la mai multe femei in acelasi timp. „Cred ca este iubitul meu, da, asa l-as numi, dar noi avem o relatie fluida. Nu locuim impreuna, dar ne vedem tot timpul, suntem cei mai buni prieteni. Nu ma astept ca oamenii sa inteleaga natura iubirii noastre. (...) Vrem sa fim liberi“, se confesa artista in celebrul interviu Vanity Fair. 

Elon Musk print OK Mag jpg

Nu se cunosc detalii despre idila dintre Elon Musk si Shivon Zilis, dar faptul ca a avut relatii intime cu una dintre angajatele sale este deja hot topic pe net, mai ales in contextul in care companiile sale nu sunt straine de acuzatii de hartuire sexuala la locul de munca. In plus, multe voci sunt de parere ca daca Elon era un CEO angajat si nu capo di tutti capi, pana acum era in mod sigur concediat. In acelasi timp, Musk si-a facut un renume din faptul ca face si spune ce il taie capul, declaratiile sale controversate pe aproape orice tema fiind faimoase. „Pentru toti cei pe care i-am ofensat in vreun fel... vreau doar sa zic ca am reinventat masinile electrice si trimit oameni pe Marte cu racheta. Voi chiar va asteptati ca eu sa fiu un timp cuminte, normal la cap?“, spunea candva Elon Musk.

Articole din aceeasi categorie