12.09.2019
Elena Udrea - in haine de fite si cu iubitul de mana la proces! A venit la Curtea de Apel cu o geanta de 6.000 de euro
Elena Udrea (45 de ani) a venit, joi dimineata (12 septembrie), la Curtea de Apel Bucuresti, insotita de iubitul tinerel. Este prima aparitie publica a fostului ministru, de cand s-a intors din Costa Rica. Chiar daca se afla in continuare in mijlocul controverselor, celebra „blonda de la Cotroceni” nu a renuntat la vechile obiceiuri. Udrea a venit imbracata la proces in haine si accesorii de firma, al caror pret ajunge la cateva mii de euro.

Elena Udrea a venit ca scoasa din revista, la procesul in care este judecata pentru instigare la luare de mita si spalare de bani, in legatura cu finantarea campaniei electorale a lui Traian Basescu de la alegerile prezidentiale din 2009. Cu o coafura perfecta, unghiile si buzele roz bombon, o tinuta de lux si tocuri-cui, Udrea a pasit increzatoare pe scarile Curtii de Apel Bucuresti. O geanta Chanel ca cea purtata de Elena Udrea costa aproximativ 6.000 de euro, dar nici celelalte piese si accesorii nu sunt mai prejos, anunta click.ro.

Ea a sosit in instanta tinandu-se de mana cu iubitul ei, Adrian Alexandrov (32 de ani). Fostul ministru s-a prezentat dis-de-dimineata la Curtea de Apel Bucuresti intr-o rochie Tommy Hilfigher si o geanta Chanel, iar in sala de judeata a stat langa Ioana Basescu. Procesul a fost amanat din nou, motivul fiind a fost lipsa avocatului ales al afaceristului Silviu Wagner, judecat si el in acest caz. 

„Nu vreau sa va spun motivele pentru care am plecat si motivele pentru care am venit. Nu vreau sa o iau de la capat cu toate subiectele. Sa o iau de la capat ce s-a intamplat in dosar, cine m-a judecat, nu vreau acest lucru. Acum sunt bine. Cred ca lucrurile sunt in schimbare spre normalitate, in tara aceasta, inclusiv in justitie. Vreau sa imi demonstrez nevinovatia pentru ca s-au schimbat multe intr-un an si jumatate (...) Voi veni la toate termenele de judecata.”, le-a spus Elena Udrea jurnalistilor, in fata salii de judecata. 

Sursa foto: Click.ro, Google.com

Articole din aceeasi categorie