20.11.2020
El - barbat adevarat, ea - domnisoara in toata legea! Asa arata in prezent Ionela Tarus si Mihai Ungureanu - micii dansatori, care faceau furori in ring

Ii admiram pe ambii la televizor, dansand, iar atunci cand apareau pe scena erau ca o adevarata bomba de energie si viata.

Este vorba de Ionela Tarus si Mihai Ungureanu, doi tineri, care incingeau atmosfera ori de cate ori apareau in ring. Dansul a fost dintodeauna pasiunea lor cea mai mare, de aceea erau parteneri. 

Sala de dans a devenit a doua lor casa, inca de cand aveau varsta de trei ani, iar in scurt timp au participat la primul lor concurs, in Bulgaria, unde au fost cei mai mici participanti. De atunci au legat amintiri frumoase si glorii, care le-au adus faima si peste hotarele tarii.

In 2014, din cauza anumitor situatii, cei doi parteneri s-au despartit. 

Peste o perioada, Ionela a plecat peste hotare, in Marea Britanie, iar in prezent locuieste acolo. 

Cei doi s-au schimbat foarte mult in ultimul timp, ea e o adevarata domnisoara, ia el - barbat in toata legea. Cu toate acestea pasiunea pentru dans a ramas la fel de mare. Ionela danseaza si in prezent, doar ca deja in stilul hip-hop.

Mihai Ungureanu isi continua cariera de dansator, participand la diverse competitii de dans la care ia mereu locuri de frunte, apare intr-un serial, dar si s-a lansat in muzica, avand numele de scena, Hugo.

Tu iti amintesti de ei?

Citeste si :  Angelina Jolie, de nerecunoscut! Cum apare ea in rolul personajului de basm in noul film „Come away”

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie