08.03.2020
EI – DESPRE ELE! Fotbalistul Radu Gansari: „Le urez femeilor sa fie admirate si dorite de multi barbati, dar sa se iubeasca doar cu unul.”

Le admira, le cunosc, le descopera si se inspira. Chiar daca deseori sunt enigme neintelese si de neexplicat, femeile sunt totusi de neinlocuit in inima barbatilor.

Ce cred ei despre ele, ce asteptari au si cat de mult le inteleg, fotbalistul Radu Gansari a incercat sa desluseasca in cadrul unui interviu din seria EI- despre ELE, marca Perfecte.md.

Citeste si

Cum ai descrie femeile in trei cuvinte?

Foc, apa si lumina 

Cine sunt femeile pe care le admiri sau care te-au inspirat in viata?

Femeile care m-au inspirat in viata nu cred ca au fost, dar singurele femei care mi-au dat pilda au fost bunicile si nanasa parintilor nostri, dar prima a fost Mama!

Care e cea mai importanta calitate pe care trebuie s-o aiba o femeie?

Femeile au multe calitati. Cu siguranta, fiecare e unica in felul ei, dar cred ca este important sa nu lipseasca instincul matern! 

Misiunea femeii pe Pamant?

Misiunea femeii pe Pamant este sa innebuneasca barbatii, dar sa si ofere dragoste, gingasie, iar tot ce este rece si fara culoare ea sa le schimbe intr-o capodopera si desigur, rodul omenirii sta in mainile femeii!  

Feminitatea sporeste sau scade odata cu puterea?

Femeia slaba nu inseamna feminitate cum nici cea puternica nu duce lipsa de ea. Eu cred ca o femeie puternica care stie sa ofere feminitate este o femeie bomba.

Ce trebuie sa faca o femeie pentru a-l face fericit pe un barbat?

Sa il iubeasca! 

De ce barbatii insala femeile?

Barbatii care insala sunt slabi si cad in farmecele emotiilor de moment. 

De ce femeile insala barbatii?

Femeile insala barbatii pentru ca nu ii mai iubesc. 

Care e cea mai mare nedreptate a universului in raport cu femeia?

Ca nasc copii ca mai apoi timpul si universul sa ii ia de langa ele. 

Ce s-ar intampla daca pe lume ar ramane doar femeile?

Pe lume daca ar ramane doar femeile, s-ar mari numarul razboaielor, dar razboaiele ar fi, cu siguranta, mult mai roz si mai putin sange.

Ce le urezi femeilor de 8 Martie?

Femeilor le doresc sa fie iubite si apreciate la justa valoare, sa ofere lumina, caldura, gingasie feminitate, sensibilitate intr-o lume in care emotiile trec pe planul doi. Sa coloreze acest univers in continuare, sa fie admirate si dorite de multi barbati, dar sa se iubeasca doar cu unul.

Citeste si

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie