06.03.2020
EI - DESPRE ELE! Director vanzari PRO TV, Ghenadie Braghis: „Orice femeie trebuie admirata, pentru ca, obligatoriu, ascunde cateva nestemate in adancul mintii si sufletului, care vor inspira un barbat.”

Cochete, puternice si totodata, firave, FEMEILE continua sa fie una dintre cele mai mari enigme pentru sufletele lor pereche - barbatii.

In cadrul unui interviu din seria „EI - DESPRE ELE”, Ghenadie Braghis ne-a spus cine sunt femeile care il inspira, ce s-ar intampla daca pe lume ar ramane doar ele si le-a urat doamnelor sa fie iubite si sa nu-si uite misiunea lor pe Pamant.

Cum ai descrie femeile in trei cuvinte?

Univers de explorat.

Cine sunt femeile pe care le admiri sau care te-au inspirat in viata?

Orice femeie trebuie admirata, pentru ca, obligatoriu, ascunde cateva nestemate in adancul mintii si sufletului, care vor inspira un barbat.

O admir si ma inchin in fata Mihaelei, sotiei mele dragi, care si-a dedicat viata familiei intr-un mod absolut exemplar.Citeste si

Multe femei m-au inspirat de-a lungul timpului: Regina Victoria, Cleopatra, Margaret Thatcher, Ecaterina cea Mare, Elizabeta I pentru geniul politic; Printesa Diana, Angelina Jolie, Brigitte Bardot pentru munca umanitara; Maria Magdalena, Joan D’Arc, Mirabai, Maica Tereza pentru credinta; Amelia Earhart, Rosa Parks, Malala, Benazir Bhutto pentru curaj; Helen Keller, Marie Curie si J.K. Rowling pentru ca nu au renuntat; Coco Chanel, Marilyn Monroe, Madonna, Lady Gaga pentru tupeul de a fi altfel si Mona Lisa pentru… zambet.

Iar cea mai recenta descoperire si sursa de inspiratie pentru mine este Irina Hakamada – prima femeie-candidat la postul de Presedinte in Rusia, Doctor in Economie, jurnalista, publicista, scriitoare, prezentatoare TV si radio, blogger, business trainer, actrita de cinema, de 4 ori sotie si mama a 2 copii minunati. O admir pentru libertatea ei in gandire, pentru pasiunea cu care traieste fiecare clipa si pentru puterea de a se reinventa.

Care e cea mai importanta calitate pe care trebuie s-o aiba o femeie?

Iubirea.

Iubirea de viata. Iubirea de munca si creatie. Iubirea de barbat. Iubirea de copii. Iubirea de aproapele. Iubirea fata de Creator.

Misiunea femeii pe Pamant?

Sa tina barbatul de mana.

Sa nu ramana cu doi pasi in urma lui. Sa nu se impiedice pe drumul vietii. Sa-l traga spre tot ce e mai frumos si mai valoros. Sa-i stranga mana cu pasiune cand iubeste. Sa o puna sub cap cand e obosita. Sa-l opreasca inainte ca acesta sa inceapa razboaie.

Feminitatea sporeste sau scade odata cu puterea?

Cred ca feminitatea si puterea nu se exclud una pe alta.

Si totusi, daca este vorba de putere politica, economica sau militara, sport sau inalta stiinta, femeia se trezeste in fieful barbatilor si este nevoita sa imbrace zalele masculinitatii, pentru a reusi.

In acelasi timp, cand e vorba de „soft power”, feminitatea este la ea acasa. Nu degeaba grecii antici au invadat Panteonul cu zeitati feminine si foarte influente: Athena – zeita intelepciunii, Artemis – zeita vanatorii, Persephone – regina Infernului sau chiar Aphrodita – zeita dragostei si frumusetii (ce poate fi mai puternic?!).

Ce trebuie sa faca o femeie pentru a-l face fericit pe un barbat?

Sa-l priveasca in ochi, neincetat.

De ce barbatii insala femeile? De ce femeile insala barbatii?

Barbatii si femeile insala diferit. Se spune ca barbatul insala cu trupul, iar femeia cu sufletul.

Se pare ca barbatul este de felul lui „vanator” si „colectionar”. Unii o fac din curiozitate. Altii cauta emotii si adrenalina. Altii vor sa se afirme in ochii proprii sau in ochii altor barbati.

Femeile tind sa conserveze ceea ce au si nu le place sa insele. De aceea vor insela ca raspuns la actiunile barbatului, drept razbunare sau din disperare.

Una peste alta, oamenii insala pentru ca nu mai iubesc.

Care e cea mai mare nedreptate a universului in raport cu femeia?

Universul le-a facut pe toate perfect. Nimeni nu este nedreptatit.

Ce s-ar intampla daca pe lume ar ramane doar femeile?

Lumea ar deveni mult mai frumoasa, dar si mult mai plictisitoare.

E ca si cum ai alerga intr-un picior, ai privi cu un ochi, ai gandi cu jumatate de creier sau ai avea vesnic doar luna pe cer.

Ce le urezi femeilor de 8 Martie?

Le urez sa fie frumoase, inspirate, puternice, intelepte, sa iubeasca si sa fie iubite! Si, cel mai important, sa nu-si uite misiunea pe Pamant!Citeste si

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie