08.11.2021
„Efectiv nu mai pot!” - Olga Verbitchi vorbeste despre starea sa emotionala - VIDEO

Olga Verbitchi a vorbit pe Instagram despre starea sa emotionala si si-a spus ca trebuie sa fie puternica, pentru ca viata este frumoasa, cum n-ar fi.

Desi pe retelele de socializare ea mereu apare vesela, increzuta in sine si cu o dispozitie buna, sunt momente in care tanara isi deschide sufletul pentru urmaritorii sai si apare mai sincera ca niciodata in fata ecranelor. 

Pe pagina sa oficiala de Instagram tanara a spus: „Sunt bine, cred”,iar dupa o pauza, a adaugat: „De fapt nu sunt bine, nimeni nu e”.

In prezent, tanara interpreta se afla in Moldova. Ea afirma: „La moment sunt intr-un loc okay in viata mea, sunt fericita de ce fac si de cum merg lucrurile”.

Mai multi urmaritori si fani de ai sai o sustin si chiar isi fac griji, in ultimul timp.

„Vreau sa va zic ca sa nu va faceti griji, daca vi le faceti, pentru ca totul va fi bine. Sunt un om puternic si matur”, a mentionat Olga in Instagramul sau.

Deocamdata nu este clar ce a avut in vedere interpreta.

Olga Verbitchi este o tanara interpreta de la noi. A castigat concursul de talente muzicale din Romania, X Factor, in anul 2016, la doar 15 ani si astfel a intrat in posesia unei sume de bani in valoare de 100 000 de euro. 

 

Articole din aceeasi categorie