29.07.2020
Ed Sheeran - despre dependenta si alcool. „Nu ma limitez la doua pahare, pot bea chiar si doua sticle.”

Muzicianul Ed Sheeran a recunoscut ca a fost dependent de alcool si de fast-food.

In varsta de 29 de ani, Ed Sheeran este unul dintre cei mai populari artisti din showbizul contemporan. Intr-un interviu oferit ziarului tabloid britanic The Sun, interpretul a recunoscut ca sufera de tot felul de dependente, atat de alimente, cat si de alcool si nu cunoaste limita.

Citeste si :  Ed Sheeran are un imperiu imobiliar in valoare de 57 de miloane de lire sterline. Cate proprietati detine cantaretul

„Sunt o persoana foarte dependenta, ma agat usor de toate. Am citit autobiografia lui Elton John acum si mi-am dat seama ca mi s-au intamplat multe lucruri similare. El scrie ca putea comanda patru portii de inghetata si de mancare prea mari, pana s-a imbolnavit. Am avut ceva similar", spune Ed. „Nu fac nimic la jumatate, nu ma limitez la doua pahare, pot bea chiar si doua sticle", a declarat Sheeran.

„Cred ca lucrurile precum: zahar, dulciuri, fast-food, cocaina, alcool, cand le consumi mai mult, ti se pare ca te simti mai bine, dar, in acelasi timp, acesta este cel mai rau lucru pe care il poti face pentru sanatatea ta. Este foarte important sa va controlati. Acest lucru este deosebit de dificil pentru mine: sunt plin de tatuaje, fac rar ceva la jumatate. Si daca beau, atunci nu vad niciun motiv sa ma limitez la un singur pahar de vin. As prefera sa beau doua sticle simultan. Aceasta ultima alegere va duce la faptul ca a doua zi voi fi trist si rupt", a mai adaugat cantaretul.

Prietenii lui Sheeran l-au numit chiar in gluma „Teddy Two”.

Citeste si :  Ed Sheeran a anuntat ca va lua o pauza de la activitatea muzicala. De ce a luat aceasta decizie

Potrivit artistului, sotia sa, Cherry Seaborn, l-a ajutat sa faca fata dependentelor. Ea duce un mod de viata sanatos si nu bea alcool, astfel, urmand exemplul ei, Ed a renuntat la junk-food si a inceput sa consume mai putin, datorita acestui fapt a reusit sa slabeasca 25 de kilograme. „Ea se alimenteaza corect, bea putin alcool si am inceput sa-i urmez exemplul",  a explicat Ed.

Ed a mai spus ca sotia lui il ajuta sa se calmeze in momentele de anxietate: „Imi amintesc ca la Venetia am avut senzatia ca sunt urmarit. Cherry m-a convins ca suntem inconjurati de oameni batrani, care doar se relaxeaza si isi beau cafeaua, asa ca nu am de ce sa-mi fac griji. "

Sheeran si Seaborn s-au casatorit in 2018, dar se cunosc de ani buni. Ed si Cherry sunt fosti colegi de clasa. Au studiat impreuna la Liceul Thomas Mills din Framlingham, dar au format un cuplu dupa absolvire, in 2015.

Surse foto: Getty, Instagram

Articole din aceeasi categorie