02.04.2024
E sezonul despărțirilor în showbiz! Diana Brescan nu se mai mărită: „Dacă ar fi să întorc timpul înapoi...” - FOTO/VIDEO

A fost cerută de nevastă în noaptea dintre ani și a spus „Da” celui care i-a furat inima. Cu toate acestea, la scurt timp după marele eveniment s-au și despărțit.

Încă în luna februarie a acestui an au apărut zvonuri precum că Diana Brescan ar fi rupt logodna cu misteriosul ei iubit. Discuțiile au început să circule după ce interpreta a șters pe de Instagram fotografiile din ziua în care a fost cerută de nevastă.

La mai bine de o lună de atunci, Brescan a venit cu precizări pentru cei 100 de mii de abonați pe care îi are pe social media.

Întrebată dacă este sau nu într-o relație, Diana a menționat că nu.

Îl recunoști? Cândva era unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, azi e de nerecunoscut chiar și pentru cei mai fideli fani - FOTO

„M-am săturat de întrebarea asta. Nu sunt împreună cu nimeni”, a spus ea.

Totodată, într-un alt InstaStory, moldoveanca a adăugat că n-a suferit niciodată din dragoste.

„Da, știu că e ciudat, dar eu nu am suferit din dragoste până acum și undeva mă simt și frustrată de chestia asta. De fapt, pot să spun că îmi pare rău doar de o relație pe care am pierdut-o doi ani în urmă. Dacă ar fi să întorc timpul înapoi poate a-și lua altă decizie, dar asta e, viața merge înainte. Poate o să apară și la mine persoana aia de care simt eu că am nevoie. Eu și foarte greu mă îndrăgostesc”, a povestit Diana Brescan.

Diana Brescan a fost casătorită anterior cu Ghenadie Vitui, iar în 2017 cei doi au divorțat.

Geegun de Moldova! Cine este omul de afaceri de la noi care poartă pe tricou imaginea soției - FOTO

Interpreta Diana Brescan s-a afirmat pe piața muzicala acum 15 ani, când a participat pentru prima dată la concertul „Două inimi gemene”. Apoi tânăra a devenit celebră datorită prestațiilor sale pe scenele de la „X Factor” și „Vocea României”. Acum interpreta are propriile sale piese lansate pe platforma YouTube.

Articole din aceeasi categorie