25.12.2020
E fana, dar si prietena lui. Cine este vedeta de la noi, cu care Iuliana Beregoi are o relatie deosebita. „I-am pregatit ciocolata, sampanie si ca intotdeauna...”

Artista il admira de mica pe Ionel Istrati, iar acum a ajuns sa se numere si printre prietenii invitati la ziua lui de nastere.

Iuliana a oferit un interviu pentru O Seara Perfecta, timp in care se deplasa chiar spre ziua lui Ionel. Impreuna cu sora ei, Ana, artista a dezvaluit ce cadouri au pregatit pentru interpret: „I-am pregatit ciocolate, sampanie din partea fiecareia si pentru ca e pandemie si nu am reusit sa mergem sa luam cadou, ca intodeauna, bani.”

Citeste si :  Emilian Cretu s-a mutat la casa noua! Cum arata penthouse-ul artistului cu terasa imensa si multe dormitoare

Intrebata cum s-a legat aceasta prietenie, tanara artista a spus ca totul s-a inceput de la faptul ca atat ea, cat si Ana, sunt de mici, admiratoarele lui Istrati: „Toti fanii nostri sunt prietenii nostri, asa cum suntem si noi fanele lui Ionel Istrati si suntem prieteni deja.”

Asa cum si-a obisnuit publicul, Iuliana lanseaza in fiecare an, de Craciun, cate o surpriza muzicala. De data aceasta, piesa se numeste „De Craciun sunt langa tine”. Cum suna melodia, ce asteapta Iuliana de la Mosul, dar si unde si-a petrecut Ionel Istrati ziua de nastere, afli din reportaj:

Citeste si :  Solistul trupei Akord, Eduard MALAREU si-a gasit o iubita? „Poate e un semn...”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie