30.07.2020
E considerata cea mai sexy mamica din lume. Tammy Hembrow, irezistibila in ochii barbatilor, chiar si cu micutii de mana

Tammy Hembrow este genul de femeie dupa care barbatii intorc capul pe strada, chiar si atunci cand tine doi copii de mana. Australianca in varsta de 26 de ani are doi copii, o fetita si un baietel, insa s-a despartit in urma cu doi ani de tatal acestora.

De „profesie” influencer, Tammy Hembrow este un fel de Kim Kardashian, blonda a Australiei. Ca si Kim, mai are inca 3 surori, iar acestea sunt vedetele propriului reality show - Hanging With The Hembrows.

Blonda, cu ochi albastri, buze voluminoase si un corp atletic cu rotunjimi perfecte, Tammy Hembrow starneste fascinatia barbatilor, dar si a femeilor, oriunde isi face aparitia. Aceasta castiga o avere din postari publicitare pe Instagram, are propria linie vestimentara de haine de fitness si accesorii sportive.

Mama de doi copii, acesta le-a marturisit surorilor sale ca isi doreste neaparat un al treilea. Mai mult, vrea sa il nasca asa cum a facut una din surori – in apa, in cada, desi pana acum a apelat de doua ori la cezariana.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie