22.01.2024
E cel mai ravnit burlac de la Hollywood, dar a aparut asa in public. Ce pret ridicol are caciula lui Bradley Cooper

Ultima aparitie publica a lui Bradley Cooper, unul dintre sex simbolurile de la Hollywood, ne duce cu gandul la personaje mai… mioritice. Mai exact la „Axinte”, personajul interpretat de comediantul Florin Petrescu de la Vacanta Mare.

In varsta de 49 de ani, Bradley Cooper a fost surprins de paparazzi pe strazile din New York intr-un outfit bizar, de la caciula pana la pantaloni. Actorul arata ciudat cu accesoriul de la Louis Vuitton, care ii face capul sa para mult mai mare.

Caciula insa nu este una „obisnuita”, ci una care costa aproape 600 de dolari. „Tricotata din lana pura”, caciula are o „paleta de culori de nuante mixte de albastru conceputa pentru a flata o gama larga de tinute off-duty”, scrie pe site-ul Louis Vuitton. Logo-ul Louis Vuitton Marque Deposee” este brodat in perle.

Bianca Dragusanu, mai sincera ca niciodata! Vedeta a vorbit despre operatiile sale estetice si a facut-o praf pe Loredana Groza: „In tinerete era batrana”

Chiar si asa, cu tot cu perle si lana pura, tot cu gandul la Axinte ne duce look-ul lui Bradley. Si nici pantalonii largi, usor evazati, nu il flateaza.

Dianna Rotaru si-a botezat fetita! Imagini inedite cu Laura Emilia de la eveniment - FOTO/VIDEO

Totusi, actorul nu duce lipsa de admiratoare: in prezent, este intr-o relatie cu unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului, Gigi Hadid, cu 21 de ani mai tanara decat el.

Articole din aceeasi categorie