13.08.2019
Dwayne Johnson, sarbatoare pe cinste in avionul sau privat. Care este motivul
Dwayne Johnson (47 ani) are motive de a sarbatori succesele din cariera sa profiesionala.

Luna aceasta a fost lansat filmul de actiune „Fast & Furious: Hobbs & Shaw”, subcapitolul din celebra franciza „Fast & Furious”. Hobbs (Dwayne Johnson) este personajul principal alaturi de Jason Statham (Deckard Shaw), cei doi luptand impotriva criminalului Brixton Lore (Idris Elba).


Filmul este un real succes din punct de vedere al incasarilor, pelicula situandu-se pe primul loc in box office-ul din Statele Unite ale Americii. „Hobbs & Shaw” s-a mentinut pe prima pozitie timp de cinci weekenduri la rand si a obtinut incasari de peste 110 milioane de dolari. In urma acestor realizari, Dwayne Johnson a sarbatorit alaturi de producatorii distributiei in avionul sau privat.


Am incins o petrecere pe cinste cu tequila pentru a sarbatori realizarile filmului alaturi de partenerii mei si producatorii filmelor Fast5, Fast6, Fast7, Fast8 si Hobbs & Shaw.", a postat Dwayne Johnson pe contul sau oficial de Instagram. 

 Dwayne Johnson, scandal monstruos cu Vin Diesel

In timpul filmarilor pentru dstributia „Fast and Furious 8”, Dwayne Jonshon a avut o altercatie cu Vin Diesel, cel din urma parasind platoul de filmare. Dupa acel episod, Dwayne Johnson a decis ca nu va mai juca in partea a noua a celebrei francize, iar o intoarece a acestuia in „Fast and Furious 10” este putin probabila.


„Cine stie daca ma voi intoarce in Fast 10, nu stii niciodata cum vor evolua lucrurile", a spus The Rock.

Sursa foto: Google.com/Instagram.com

Articole din aceeasi categorie