11.06.2021
Dupa o pauza, coregraful Iulian Turcanu si dansatorii sai fac repetitii de zor! Cei de la Black and White vor straluci din nou pe scena de la Teatrul Verde. Afla cum decurg ultimele repetitii - VIDEO

Afla cum se desfasoara ultimele pregatiri pentru evolutia trupei Black and White din aceasta seara, din reportajul marca O Seara Perfecta. 

„Avem repetitie generala, pentru evenimentul care il avem sambata la Teatrul Verde. Este foarte necesar sa facem un snur ca sa stim toti unde pleaca si unde vin, fiecare maruntis.”, spune Iulian despre ultimile pregatiri. 

Citeste si :  Irina si Serghei Kovalsky si-au jurat din nou iubirea dupa 9 ani! Afla ce surpriza i-a facut barbatul sotiei sale cu ocazia acestei aniversari: „Noi o asteptam fara haine sa iasa din baie, sa o vada 100 de mii de oameni pe Facebook” - VIDEO 

In sala de repetitie erau foarte multi copii, insa coregraful zice ca asta e doar 50 de procente din toti participantii.

„Astia sunt doar 50 de procente din numarul copiilor pe care il avem la noi in scoala. Aici nu sunt toti.”, a adaugat coregraful. 

Citeste si :  Reactia actorului Michele Morrone dupa ce s-a speculat ca ar avea alta orientare sexuala

Intrebati daca sunt sau nu pregatiti de eveniment, Iulian a raspuns ca mai au timp de pregatiri.

„Sunt momente unde trebuie sa mai tragem, dar mai avem timp si cu siguranta toti copii sunt foarte muncitori si cand vad ca nu le iese ceva, raman ei peste program si repeta pana fac totul sa fie bine.”, a povestit Turcanu. 

Citeste si :  Teyana Teylor, prima femeie de culoare care primeste titlul de "cea mai sexy femeie de pe Planeta"

Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentul de azi seara, priveste reportajul de mai sus in intregime. 

Citeste si :  Fashion Friday cu Xenia Bugneac: Spune adio rutinei nuntii si tinutelor incomode!

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie