23.02.2021
Dupa ce si-a incheiat mandatele la Casa Alba, Barack Obama s-a reprofilat. Ce s-a apucat sa faca fostul presedinte SUA, dupa succesul de la Oscar cu documentarul American Factory

Fostul presedinte american s-a reprofilat dupa ce si-a incheiat mandatele la Casa Alba. Barack Obama a demarat o serie de podcasturi gazduite de Spotify.

Citeste si :  Imagini de poveste in unul dintre cele mai pitoresti locuri din Moldova! Unde a interpretat Catalin Advahov renumita piesa a lui Vivaldi

Barack Obama si-a incheiat al doilea mandat de presedinte al SUA in ianuarie 2017 si, doi ani mai tarziu, a semnat un contract substantial cu Netflix pentru realizarea de filme si documentare care sa distreze si sa informeze, deopotriva, populatia. 

In urma acestei colaborari, sotii Obama au reusit sa produca documentarul American Factory, distins cu Oscar la sectiunea documentare in februarie 2020.

Acum, Barack Obama face echipa cu Bruce Springsteen in podcastul Renegades: Born in the USA, care poate fi ascultat pe Spotify. Seria de 8 episoade prezinta discutiile pe care cei doi prieteni le poarta pe teme precum orasul natal, modelele de urmat pentru tineri, divizarea societatii americane contemporane. 

Podcastul este realizat prin compania de productie a sotilor Obama, Higher Ground, si este parte a intelegerii semnate in 2019, scrie foxnews.com.

Barack Obama (59 de ani) a fost primul presedinte de culoare al Statelor Unite ale Americii. A preluat primul mandat in ianuarie 2009 de la George W. Bush si i-a predat stafeta lui Donald Trump in ianuarie 2017.

Citeste si :  Vara - muncitor in Alaska, iarna - pictor in Moldova. Cum se imbina cele doua profesii si cine este tanarul care visa sa ajunga la PRO TV? „In mai putin de un an ideea s-a materializat”

Fotografii: Getty Images/YouTube

Articole din aceeasi categorie