15.08.2022
Dupa ce s-a luptat cu o boala grava, starul serialului „Beverly Hills 90210”, Denise Dowse, s-a stins din viata: „A fost cea mai buna prietena a mea”

Actrita americana, vedeta serialului „Beverly Hills 90210”, Denise Dowse a murit in varsta de 64 de ani, dupa ce s-a luptat cu o forma severa de meningita. Sora vedetei a confirmat vestea trista, lasand un mesaj emotionant pe pagina de Instagram a actritei.

„Cu sufletul plin de durere vreau sa va informez ca sora mea, Denise Dowse, a plecat din aceasta viata. Denise Yvonne Dowse a fost cea mai uimitoare sora, o actrita celebra, un mentor si regizor de neegalat. A fost cea mai buna prietena a mea. Denise va iubit enorm pe voi toti. Eu stiu ca acum ea ne urmareste de sus cu mare drag. Va rog sa va rugati alaturi de noi”, a scris Tracy Dowse pe Instagramul surorii sale.

Cum a intors toate privirile iubita miliardarului Jeff Bezos, la restaurantul preferat al starurilor de la Hollywood

Cu cateva zile inainte, au aparut noutati ca actrita a intrat in coma.

Denise Dowse este cunoscuta pentru rolurile sale in serialul „Beverly Hills 90210”, rolul judecatoarei Rebecca Damsen din „The Watchmen” de la CBS si Dr. Rhonda Pine din „Insecure” de la HBO. De asemenea, aceasta a jucat in seriale renumite precum Anatomy of Passion, Doctor House, Bones si multe altele.

Marilyn Manson - de nerecunosut! Cantaretul are kilograme in plus si nu se mai machiaza excentric - VIDEO

Articole din aceeasi categorie